Tocmai s-a descoperit! Motivul despărțirii lui Jean de la Craiova de mama fiului său: “Am sosit mai devreme și am văzut..

Jean de la Craiova, una dintre figurile reprezentative ale muzicii de gen manele, a dezvăluit publicului motivul din spatele despărțirii de mama fiului său. Într-o discuție sinceră cu Denise Rifai în cadrul emisiunii sale, Jean de la Craiova a adus la lumină detalii neștiute din viața sa personală, dezvăluind că legătura cu fosta sa parteneră, Roxana, a început încă din perioada liceului.

Cei doi se iubeau de mai mult timp, iar Roxana a fost femeia care i-a dăruit primul copil. Totuși, la doar șase luni de la nașterea acestuia, relația lor s-a sfârșit, iar Jean de la Craiova a împărtășit în cadrul emisiunii detalii despre această perioadă dificilă din viața sa.

Jean a făcut public faptul că el și Roxana nu au fost căsătoriți oficial, ci au locuit împreună pentru o vreme. În timp ce erau la liceu și așteptau să devină părinți pentru prima dată, Jean a fost pus în fața unei alegeri dificile de către soacra sa: să aleagă între educație și relația cu Roxana. În cele din urmă, Jean a ales să rămână alături de partenera sa și de copilul lor, renunțând la școală pentru a-și putea întreține familia.

„Eram la liceu și a zis: ori nevasta, ori școala. Și am ales nevasta că era perioada de însemânțare. Era frumoasă, eu eram șugubăț. M-am căsătorit, nu cu acte, am rămas o noapte, două, apoi am rămas de tot”, a povestit Jean de la Craiova în cadrul emisiunii.

Însă, după câteva luni de la nașterea fiului lor, relația lor s-a sfârșit. Jean a mărturisit că au intervenit unele probleme și evenimente pe care nu dorește să le amintească, iar în cele din urmă, despărțirea a devenit inevitabilă.

„M-am angajat la Timpuri Noi, aveam o meserie… puneam cârligele la macara la un obiect și făceam semn șoferului, ulterior am devenit magazioner. Lucram și seara cântam … Apoi a venit copilașul, iar dragostea știi că durează 3 ani. S-au întâmplat niște lucruri și nu vreau să-mi mai aduc aminte”, a adăugat Jean de la Craiova despre această perioadă dificilă din viața sa.

Despărțirea de Roxana a fost una dureroasă pentru Jean, iar el a mărturisit că îi este greu să vorbească despre acea perioadă. Totuși, el a recunoscut că fiecare dintre ei și-a urmat drumul și că fiecare a găsit în final fericirea în altă parte. Această dezvăluire sinceră din partea cântărețului a oferit o nouă perspectivă asupra vieții sale și a arătat publicului latura sa mai puțin cunoscută.

Leave a Comment

ncredibil ce i s-a întâmplat lui Emanuel din Târgu Mureș. „Ieri după-amiază, mă duc să cumpăr un televizor de la Flanco… Găsesc unul, îl plătesc, plătesc și asigurarea suplimentară. Ajung acasă, deschid pachetul și surpriză…”.

Emanuel, un locuitor din Târgu Mureș, a avut parte de o experiență cu totul neplăcută atunci când a decis să achiziționeze un televizor de la magazinul Flanco. Ceea ce părea a fi o simplă tranzacție de cumpărare s-a transformat într-o adevărată poveste cu final nefericit, atunci când tânărul a deschis cutia televizorului acasă și a descoperit o surpriză dezamăgitoare: aparatul electronic era spart. Această experiență neplăcută a fost relatată pe o rețea de socializare, subliniindu-se disconfortul și frustrarea pe care le-a resimțit Emanuel în urma acestei întâmplări.

Totul a început atunci când Emanuel a decis să își procure un televizor nou, iar Flanco părea a fi alegerea perfectă pentru această achiziție. Cu toate acestea, momentul în care tânărul a deschis cutia televizorului acasă a fost departe de a fi unul plăcut. În loc să se bucure de noul său achiziționat, Emanuel a fost șocat să constate că produsul era defect, cu ecranul spart. Întreaga situație a fost relatată pe grupul de Facebook “Ești din Târgu Mureș dacă…”, unde Emanuel a împărtășit detalii despre experiența sa neplăcută și a atras atenția asupra situației create de magazinul Flanco.

Emanuel a descris momentul descoperirii cu amărăciune: “Ieri după masă, mă duc să iau un tv, din Flanco… Găsesc tv, îl plătesc, plătesc și extra asigurare. Ajung acasă, deschid coletul și surpriză..tv spart. Verific cutia, cutia sparta… M-au luat toți nervii.” În încercarea de a rezolva problema, Emanuel a contactat imediat magazinul, dar soluțiile propuse au fost departe de a-i satisface cerințele și așteptările.

Într-o altă situație similară care a stârnit multă agitație în mediul online, un alt bărbat a fost victima unei înșelăciuni de proporții atunci când a comandat un televizor de pe internet. Cu speranța de a face o afacere bună, el a plasat comanda, dar când a primit coletul, a fost șocat să descopere că în interior nu se afla televizorul dorit, ci o bucată de lemn ambalată ca și cum ar fi fost un televizor autentic. Această poveste tragicomică a fost relatată pe rețelele de socializare, iar bărbatul a mărturisit că a fost profund dezamăgit și că a simțit că a căzut într-o capcană.

Aceste experiențe amare reprezintă doar câteva exemple ale riscurilor și dificultăților pe care le întâmpină consumatorii în procesul de achiziționare a produselor electronice, atât din magazinele fizice, cât și din mediul online. Ele subliniază importanța unei atenții sporite în procesul de cumpărare și necesitatea ca magazinele să ofere servicii de calitate și soluții eficiente în cazul unor eventuale probleme sau defecțiuni.

Leave a Comment