Care este opinia Danei Budeanu despre femeile care nu pregătesc mâncare de Paște: “Doar cele confuze…”

Dana Budeanu este recunoscută pentru franchețea ei și de această dată nu a ezitat să își exprime opinia cu privire la implicarea femeilor în pregătirea mesei de Paște și la participarea bărbaților în această activitate. Cu stilul său caracteristic, Dana Budeanu a folosit un limbaj direct, iar afirmațiile sale nu au fost deloc menajante.

Opinia Danei Budeanu despre femeile care nu gătesc de Paște
Potrivit Danei Budeanu, femeile care își dedică timpul în bucătărie pentru a pregăti masa de Paște merită apreciere și respect, în timp ce acele persoane care aleg să nu facă acest efort nu merită nici măcar să fie menționate. Ea a folosit un ton aspru pentru a-și exprima dezaprobarea:

“Doar amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate se conformează tradiției și o duc înainte cu mândrie, așa cum o făcea Sanda Marin!”, a transmis Dana Budeanu pe pagina sa oficială de Facebook.

Dana Budeanu nu este de acord cu implicarea bărbaților în pregătirea mesei de Paște
În plus, Dana Budeanu consideră că bărbații ar trebui să se abțină de la implicarea excesivă în pregătirea mesei de Paște. Potrivit ei, nu există un “instinct masculin” care să îi determine pe bărbați să se trezească de dimineață și să se implice în activitățile tradiționale de Paște. Ea a transmis un mesaj clar:

“Bărbații, fiți bărbați! Nu vă căutați de treabă în bucătărie. Nu vă veți trezi dimineața să puneți oala cu oțet la fiert sau să vopsiți ouăle. Acestea sunt activități specifice femeilor! Rolul vostru este să stați alături de femeia voastră și să o susțineți în această perioadă aglomerată. Nu vă transformați în aspiranți bucătari sau decoratori! Aveți alte responsabilități în această sărbătoare!”

Aceste opinii ale Danei Budeanu reflectă o viziune tradițională asupra rolurilor de gen în gospodărie și în cadrul familiei. Ea susține că bărbații ar trebui să se concentreze pe alte aspecte ale sărbătorii de Paște și să lase pregătirea mesei în grija femeilor, care sunt considerate de către ea ca fiind cele mai potrivite pentru această activitate.

Leave a Comment

„Nu mult timp după ce m-am căsătorit cu Andrei, am descoperit că m-a trădat. L-am iertat de atunci de nenumărate ori

Descoperirea că ești înșelată și că încrederea ta este pusă la îndoială în mod constant poate fi devastatoare. Este povestea unei femei care a trecut prin această experiență și care a împărtășit aceste întâmplări cu sinceritate.

„La scurt timp după căsătoria mea cu Andrei, am aflat că mă înșela. Nu a fost prima oară și cu siguranță nu va fi ultima. Mi-a spus că «așa sunt bărbații, dragă, dar știi că mereu mă voi întoarce acasă». Dacă nu ar fi fost această problemă, căsnicia noastră ar fi fost perfectă.

Ne simțeam bine împreună, aveam valori comune, dar niciodată nu am fost de acord în ceea ce privește fidelitatea. În cei cinci ani de căsnicie, am fost aproape de divorț de două ori. Au intervenit părinții, prietenii, apoi copilul, și astfel am rămas împreună…”

Aceste cuvinte dezvăluie drama prin care a trecut această femeie și lupta ei pentru a menține unitatea familiei în ciuda neînțelegerilor și greutăților.

„Copilul a apărut într-un moment dificil, când eram aproape de divorț. Mama l-a prins pe Andrei în oraș cu altă femeie și a făcut un scandal monstruos, aproape mai revoltată decât am fost eu când am aflat că mă înșela. M-a luat de mână și mi-a cerut să-l părăsesc, spunându-mi că Andrei nu este un om de casă și că nu trebuie să mă las călcată în picioare.

Teoretic, știam și eu asta, dar în practică era mai greu. Mama știa că Andrei mă înșelase deja de mai multe ori, dar de fiecare dată părinții noștri ne împăcaseau. Probabil că nimeni nu-l prinsese pe Andrei în flagrant.

După ce m-am mutat înapoi acasă, am aflat că sunt însărcinată. Tata a fost cel mai emoționat că va avea un nepot, iar mama s-a înmuiat. Andrei a făcut tot ritualul obișnuit de scuze și promisiuni, și astfel am devenit părinții unei fetițe minunate…”

Aceste momente dificile au testat puterea familiei și a iubirii lor unul față de celălalt. În ciuda problemelor și a greutăților, au reușit să rămână împreună și să își construiască o viață frumoasă.

„Lucrurile s-au mai liniștit pentru un timp, pentru că Andrei era încântat de rolul său de tată, iar paternitatea părea să îl facă să uite de alte femei. Dar această perioadă de liniște a durat doar doi ani…”

Continuarea povestirii aduce în prim plan noi dificultăți și încercări, dar și modul în care familia a reușit să facă față acestor provocări și să rămână unită.

„Într-o zi, Andrei a venit acasă cu rezultatele unor analize. Era suspect de HIV. La început, nu am realizat gravitatea situației, dar apoi mi-am dat seama că el ar fi putut să ne infecteze și pe noi, pe mine și pe Iulia. Am trecut prin momente de groază, dar, din fericire, testele noastre au ieșit negative. A fost un mare șoc pentru noi…”

Această parte a poveștii evidențiază impactul devastator al unei posibile infecții și lupta lor pentru a face față acestei situații extrem de dificile.

„În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat chirurgical, iar Andrei a înțeles cu adevărat importanța angajamentului nostru la căsătorie. De atunci, suntem cu adevărat fericiți și recunoscători pentru tot ce avem.”

Povestea acestei femei ilustrează lupta lor pentru dragoste, încredere și unitate în fața unor provocări extrem de dificile.

Leave a Comment