Miraculoasa băutură care te ajută să rămâi tânăr și sănătos. Lidia Fecioru: “Ar trebui să o bem în fiecare zi. Este o adevărată minune”

Există o băutură care na ajută să ne menținem tinerețea. Lidia Fecioru recomandă să o bem zilnic fiindcă are efecte nebănuite.

„În fiecare zi să bem. Este o minunăție”, spune Lidia Fecioru despre băutura-minune.

Dacă e consumată zilnic, te menține fresh și sănătos, mereu în formă maximă. E o băutură naturală care se pregătește foarte simplu și e la îndemâna oricui.

Așadar, se prepară din cojile de la unele legume. Printre acestea se numără ceapa și usturoiul. Cojile se pun la uscat și apoi se folosesc pentru a se face un ceai delicios și savuros care are numeroase beneficii pentru organism.

Lidia Fecioru spune că e bună pentru ameliorarea cârceilor, întărirea muşchilor inimii și oprirea îmbătrânirii. Așadar, persoanele care vor să se mențină tinere o perioadă mai lungă trebuie să apeleze neapărat la acest remediu natural.

„Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai. În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă.

O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi. Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă. Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

Ceaiul din frunze de ceapă sau usturoi e extrem de benefic datorită unei substanțe din compoziția sa, care ajută persoanele ce se confruntă cu dezlipire de retină

Potrivit bioenergoterapeutului, băutura ar trebui să facă parte din rutina zilnică. Cojile de ceapă, indiferent că este vorba de cele galbene sau roșii, se lasă într-un săculeț și se frământă când aveți timp.

Leave a Comment

Consumă un cățel de usturoi pe stomacul gol timp de cinci zile. Descoperă ce beneficii îți va aduce.

Usturoiul este considerat un antibiotic natural conform numeroaselor studii medicale. Atunci când este consumat pe stomacul gol, preferabil înainte de micul dejun, acesta luptă împotriva bacteriilor nocive care se pot găsi în stomac. De asemenea, consumul de usturoi pe stomacul gol este benefic pentru prevenirea și tratarea bolilor respiratorii.

Deși beneficiile usturoiului consumat pe stomacul gol sunt cunoscute, puține persoane sunt familiare cu ele. În Egiptul antic, usturoiul era folosit ca un tonic, fiind recunoscute proprietățile sale de antiseptic, vermifug și antidot pentru mușcături de șarpe veninos.

Usturoiul are o reputație excelentă și în tratarea bolilor de inimă, cum ar fi atacul de cord sau hipertensiunea. S-a constatat că sute de medici au considerat usturoiul drept cea mai sigură și eficientă modalitate de a combate hipertensiunea.

Motivul exact pentru care usturoiul are aceste efecte benefice nu este pe deplin cunoscut. Unii medici cred că usturoiul are capacitatea de a dilata arterele, reducând astfel presiunea arterială. Alții consideră că puterea sa de a combate infecțiile de diverse tipuri contribuie la scăderea tensiunii arteriale. Cu toate acestea, este clar că consumul de usturoi poate duce la scăderea tensiunii arteriale.

Consumul regulat de usturoi poate fi un mod simplu și natural de a sprijini sănătatea cardiovasculară și de a reduce riscul bolilor asociate inimii și tensiunii arteriale ridicate. Integrarea usturoiului în dieta zilnică poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate și bunăstare.

Leave a Comment