Horoscop pentru următorii 7 ani: Soarele semnalează noi începuturi, Karma fiecărei zodii se află în plin proces de schimbare.

Astrologia aduce perspective noi și provocări pentru fiecare zodie în această perioadă. În special, taurii, fiind o zodie fixă, se pregătesc pentru schimbări majore în plan financiar, social și în viața de cuplu. Aspectele planetare favorizează apariția unor noi începuturi și relații stabile pentru cei care aspiră la schimbare și evoluție în aceste domenii.

Un moment crucial este dat de intrarea lui Marele Uranus în Taur, părăsind Berbecul, pentru a sta în această zodie timp de șapte ani. Acest eveniment astral aduce cu sine reforme semnificative în toate aspectele existențiale.

Berbecii se confruntă cu situații critice care necesită rezolvare imediată, în special în ceea ce privește viața personală și aspectele legate de suflet. O creștere a intuiției și a creativității îi ajută să facă față provocărilor.

Pentru tauri, perioada vine cu decizii importante în carieră și viața de familie. Atenția este îndreptată către gestionarea cheltuielilor și câștigurilor, în contextul influenței asupra axei de destin din Leu și Vărsător.

Gemenii sunt încurajați să comunice și să se deplaseze în această perioadă. Aspectele astrale sugerează o introspecție în trecut și o reluare a unor subiecte importante lăsate în urmă.

Racii se concentrează pe extinderea relațiilor sociale și sunt avertizați să evite aventurile care îi pot abate de la scopurile lor. Eclipsa de Lună din Vărsător pune accentul pe fidelitate și stabilitate în dragoste.

Pentru leii, prioritățile sunt sănătatea și protejarea împotriva riscurilor. Soarele în Leu și Eclipsa de Lună din Vărsător le amintesc să fie atenți la sănătate și la mediul înconjurător.

Fecioarele trebuie să fie vigilente în ceea ce privește schimbările la locul de muncă și să acorde atenție relațiilor interpersonale. Mercurul retrograd din Leu le avertizează să fie precaute în interacțiunile cu colegii și în achiziționarea de produse alimentare.

Pentru balanțe, relațiile autentice sunt prioritatea în această perioadă, iar Marte retrograd și Eclipsa de Lună îi îndeamnă să rezolve problemele existente cu determinare și eficiență.

Scorpionii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție credinței și să evite relațiile toxice care le pot afecta viața. Incompatibilitățile în dragoste pot fi destructive și trebuie evitate cu fermitate.

Săgetătorii se confruntă cu dificultăți în comunicare și riscuri de accidente, iar compatibilitatea cu alte zodii este importantă pentru menținerea echilibrului.

Pentru capricorni, planetele retrograde și Eclipsa de Lună aduc provocări și obstacole, iar integritatea lor fizică este esențială. Relațiile sexuale trebuie să fie protejate și să se acorde atenție specială în această perioadă.

Vărsătorii se confruntă cu fluctuații și schimbări, iar eclipsa de Lună îi îndeamnă să lase în urmă trecutul și să privească către viitor cu încredere. Atenția trebuie acordată sănătății și colaborărilor.

Peștii se confruntă cu probleme de sănătate și tensiuni la locul de muncă. Soarele eclipsat de Lună îi avertizează să fie precauți și să evite conflictele în această perioadă sensibilă.

Leave a Comment

Care este diferența de vârstă dintre Jorge și soția lui, Ramona? “Mulți au vorbit în spatele ei. Noi nu ne-am preocupat niciodată de părerile altora.” Acum, acest lucru a devenit cunoscut.

Mulți au fost curioși să afle care este diferența de vârstă dintre Jorge și soția sa, Ramona. Îndrăgitul prezentator a răspuns în cele din urmă întrebării mult așteptate de către fani!

Diferența de vârstă dintre Jorge și soția sa, Ramona

Jorge a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit telespectatorilor că între el și soția sa, Ramona, există o diferență de 10 ani, ea fiind cea mai în vârstă. Vedeta a mărturisit că această diferență de vârstă a întâmpinat unele obstacole doar din cauza părerilor celor din jur, dar ei au ales să nu le acorde importanță, consolidându-și relația.

Cei doi au împreună un fiu, David, care a sărbătorit recent frumoasa vârstă de 5 ani. Jorge mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară cu Alina Laufer, în timp ce Ramona are o fiică a sa, Ilinca, în vârstă de 19 ani, dintr-o relație anterioară.

“Anul acesta este un an magic pentru noi. Este anul celebrărilor, dacă pot spune așa. Ne-am planificat niște vacanțe speciale pentru că eu împlinesc 40 de ani, soția mea împlinește 50, Ilinca împlinește 20, Karina împlinește 14, iar David a împlinit 5 ani. Dar acum, cu situația actuală, ne întrebăm unde am putea să ne ducem?

Povestea noastră, a mea și a soției mele, este una foarte interesantă. Mulți au vorbit despre ea. Dar când găsești pe cineva care te înțelege în profunzime, care îți este alături în bune și rele, când simți o conexiune puternică, părerile celorlalți nu mai contează. Nu mai contează nimic.

Noi am ales să trăim viața în propriul nostru univers. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mai contează de mult dacă facem bine sau rău în ochii altora”, a explicat Jorge în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Jorge nu și-a imaginat că destinul îl va uni cu Ramona

Relația dintre Jorge și partenera sa de viață, Ramona, a început ca o relație de afaceri, dar destinul i-a adus împreună pentru tot restul vieții, chiar dacă la început vedeta nu și-a putut imagina acest lucru:

“Adesea, singurul impediment este propriul nostru mod de a gândi și prejudecățile noastre. Inițial, am avut rezerve, dar viața mi-a arătat că a fost cea mai bună alegere și, după ani de zile, am realizat că nici măcar nu am ales noi, ci așa a fost planul divin. David a fost un susținător neașteptat, el ne îndemna să ne unim, să facem o familie.

La început, relația noastră a fost una de afaceri. Nici nu ne-am gândit că am putea fi împreună, cu atât mai puțin că am putea să ne căsătorim. Și totuși, am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu și mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am format o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul sunt fundamentul unei relații solide”, a mărturisit Jorge pentru Click!.

Leave a Comment