Care este diferența de vârstă dintre Jorge și soția lui, Ramona? “Mulți au vorbit în spatele ei. Noi nu ne-am preocupat niciodată de părerile altora.” Acum, acest lucru a devenit cunoscut.

Mulți au fost curioși să afle care este diferența de vârstă dintre Jorge și soția sa, Ramona. Îndrăgitul prezentator a răspuns în cele din urmă întrebării mult așteptate de către fani!

Diferența de vârstă dintre Jorge și soția sa, Ramona

Jorge a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit telespectatorilor că între el și soția sa, Ramona, există o diferență de 10 ani, ea fiind cea mai în vârstă. Vedeta a mărturisit că această diferență de vârstă a întâmpinat unele obstacole doar din cauza părerilor celor din jur, dar ei au ales să nu le acorde importanță, consolidându-și relația.

Cei doi au împreună un fiu, David, care a sărbătorit recent frumoasa vârstă de 5 ani. Jorge mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară cu Alina Laufer, în timp ce Ramona are o fiică a sa, Ilinca, în vârstă de 19 ani, dintr-o relație anterioară.

“Anul acesta este un an magic pentru noi. Este anul celebrărilor, dacă pot spune așa. Ne-am planificat niște vacanțe speciale pentru că eu împlinesc 40 de ani, soția mea împlinește 50, Ilinca împlinește 20, Karina împlinește 14, iar David a împlinit 5 ani. Dar acum, cu situația actuală, ne întrebăm unde am putea să ne ducem?

Povestea noastră, a mea și a soției mele, este una foarte interesantă. Mulți au vorbit despre ea. Dar când găsești pe cineva care te înțelege în profunzime, care îți este alături în bune și rele, când simți o conexiune puternică, părerile celorlalți nu mai contează. Nu mai contează nimic.

Noi am ales să trăim viața în propriul nostru univers. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mai contează de mult dacă facem bine sau rău în ochii altora”, a explicat Jorge în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Jorge nu și-a imaginat că destinul îl va uni cu Ramona

Relația dintre Jorge și partenera sa de viață, Ramona, a început ca o relație de afaceri, dar destinul i-a adus împreună pentru tot restul vieții, chiar dacă la început vedeta nu și-a putut imagina acest lucru:

“Adesea, singurul impediment este propriul nostru mod de a gândi și prejudecățile noastre. Inițial, am avut rezerve, dar viața mi-a arătat că a fost cea mai bună alegere și, după ani de zile, am realizat că nici măcar nu am ales noi, ci așa a fost planul divin. David a fost un susținător neașteptat, el ne îndemna să ne unim, să facem o familie.

La început, relația noastră a fost una de afaceri. Nici nu ne-am gândit că am putea fi împreună, cu atât mai puțin că am putea să ne căsătorim. Și totuși, am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu și mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am format o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul sunt fundamentul unei relații solide”, a mărturisit Jorge pentru Click!.

Leave a Comment

Cum arată viața ei după ce s-a retras din lumea showbiz-ului… Mulți chiar nu o mai recunosc.

Carmen Trandafir, o prezență emblematică în peisajul muzical românesc, este o femeie care, la vârsta de 45 de ani, strălucește în lumina propriei sale fericiri și împliniri. Viața ei este o poveste de succes în care a ales să își pună familia pe primul plan, iar fiecare zi este o bucurie și o aventură în micul său univers personal.

Artista, cunoscută pentru talentul său muzical și pentru căldura sa umană, dezvăluie cu generozitate cum arată viața ei de zi cu zi și care este legătura sa cu tatăl copilului său, Elin Grădinescu. Într-un interviu sincer și plin de căldură, Carmen ne poartă prin universul ei intim și ne arată ce înseamnă să trăiești cu inima deschisă și să îți găsești fericirea în lucrurile mărunte.

Viața ei de basm în propriul univers începe încă de dimineață, atunci când este întâmpinată de urările frumoase ale fanilor, de buchetul de flori adus de soțul ei și de zâmbetul luminos al fiicei sale. “Am familia alături de mine în fiecare zi. Cea mai mare bucurie a vieții mele a fost să descopăr că sunt însărcinată acum 12 ani, chiar în ziua mea de naștere. Aveam atunci 33 de ani și niciodată nu voi uita acel moment magic. Fiecare aniversare este pentru mine un prilej de sărbătoare alături de cei dragi”, mărturisește Carmen cu emoție în glas.

“Parcursul nostru în doi este o călătorie minunată, cu toatele: cu un copil adorabil, cu un cățel jucăuș, cu provocări și realizări, cu griji și momente de împlinire. Viața mea și a lui Elin este o poveste scrisă cu dragoste și încredere reciprocă. Ne completăm și ne susținem unul pe altul în fiecare zi”, adaugă Carmen cu un zâmbet blând pe buze.

În fiecare zi, Carmen Trandafir își trăiește viața cu pasiune și dedicare. Ea își începe dimineața cu o cană de cafea aromată și o privire plină de recunoștință către frumusețea lumii care o înconjoară. Timpul petrecut alături de familia ei este prețios, iar fiecare moment este savurat cu bucurie și iubire. Fie că este vorba despre o plimbare în parc într-o după-amiază însorită sau despre o cină în familie într-o seară liniștită, fiecare clipă alături de cei dragi este o binecuvântare pe care Carmen o prețuiește din tot sufletul.

“Nu pot să cred că au trecut atâția ani! În ciuda tuturor obstacolelor și provocărilor, noi continuăm să ne iubim și să ne sprijinim unul pe altul în tot ceea ce facem. Împreună am construit o familie puternică și frumoasă, iar asta este cea mai mare realizare a vieții mele”, mărturisește Carmen cu emoție în glas.

În universul său personal, Carmen Trandafir găsește bucurie și împlinire în lucrurile mărunte și în momentele simple. Ea este recunoscătoare pentru fiecare zi trăită alături de cei dragi și pentru fiecare experiență care îi îmbogățește sufletul. Cu o inimă deschisă și plină de iubire, Carmen își îndrumă pașii pe drumul vieții cu încredere și determinare, știind că frumusețea și fericirea se găsesc în fiecare colț al lumii.

Leave a Comment