A fost PĂSTRAT în SECRET, dar acum a fost DEZVĂLUIT!!! Descoperirea care a surprins România: “NU credeam că în România există AȘA CEVA”.

Există o legendă despre un munte în România unde, la anumite ore din zi, acesta pare să dispară, iar în plus, se întâmplă fenomene neobișnuite. Conform tradiției, se spune că acest munte ar fi fost locuința lui Zamolxe, făcându-l astfel un loc sacru. De asemenea, se spune că pe acest munte Decebal ar fi ascuns o parte din comoara sa, fiind convins că spiritul Marelui Preot o va păzi de vicisitudinile timpului.

Localnicii din zona de la baza muntelui sunt numiți gugulani și sunt cunoscuți pentru longevitatea lor. Aceștia atribuie fenomenele neobișnuite din zonă unei energii încărcate, iar mulți turiști afirmă că au observat vârful muntelui dispărând și explozii de lumină izbucnind chiar din interiorul lui.

La sfârșitul anilor ’90, un grup de cercetători a venit în zonă și a fost martor la dispariția vârfului muntelui, urmată de o explozie de lumini. După această experiență, cercetătorii au avut dificultăți în a mai dormi pentru mult timp. Un alt grup de cercetători s-a confruntat cu stări de frică nemotivate, senzații de sufocare și episoade de lumini explozive în vârful muntelui în timp ce investigau dispariția unui avion în această zonă.

Misterul din jurul acestui munte este intensificat și de faptul că nicio peliculă de film nu a reținut nimic, deși au fost înregistrate ore întregi de materiale. Victor Kernbach a menționat zona în lucrarea sa, „Enigmele miturilor astrale”, considerând-o unul dintre punctele esențiale cu energie ale planetei.

De asemenea, celebrul autor Jules Verne a scris despre acest munte în romanul său „Castelul din Carpați”, plasând acțiunea în această zonă, fără a fi vizitat vreodată locul. Se spune că Jules Verne ar fi fost inspirat de o forță divină.

În apropiere de București, lângă Cernica, există o balta despre care se spune că este blestemată și este temută de localnici. Despre această apă se spune că este păzită de forțe din alte lumi și că orice blestem sau vrăjitorie rostită la malul ei se împlinește. Animalele refuză să se apropie sau să bea din această baltă, iar ea nu seacă niciodată, indiferent de condițiile meteorologice. Sinca Veche, un sat din Țara Făgărașului, ascunde o biserică veche de peste 7000 de ani, construită pe un loc considerat sacru. Zona din jurul său este cunoscută pentru aparițiile inexplicabile ale sferelor de lumină și a altor semne stranii, mai ales în apropierea sărbătorilor religioase.

Leave a Comment

“Am fost dați afară!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, confruntați cu realitatea. Prezentatoarea TV și soțul ei au fost informați printr-un mesaj că colaborarea lor s-a terminat.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se aflau în mijlocul pregătirilor pentru renovarea locuinței lor. Decizia de a colabora cu un designer a fost luată pentru a face procesul mai fluent și mai ușor. Cu toate acestea, într-un moment de neașteptat, designerul a venit cu vestea surprinzătoare că nu mai dorește să continue colaborarea cu ei. Motivul acestei alegeri nu a fost clarificat, lăsându-i pe cei doi într-o situație dificilă.

Știrea a căzut ca un trăsnet, mai ales că Gabriela Cristea spera să beneficieze de expertiza și ajutorul unui profesionist în amenajarea locuinței lor. Acum, Gabriela se vede nevoită să gestioneze renovarea singură și să găsească soluții pentru a merge mai departe.

 

Ea a explicat că nu își pot permite să înceapă colaborarea cu un alt designer din cauza timpului pe care ar trebui să-l investească din nou în procesul de planificare și proiectare.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea a sugerat soțului său, Tavi Clonda, să caute un designer pentru zona de studio, astfel încât să se concentreze pe decorarea și amenajarea celorlalte spații ale casei.

Gabriela a împărtășit pe rețelele de socializare experiența lor neplăcută și planurile de viitor în acest sens: “Da, dragii mei, ați înțeles corect! Am fost într-adevăr concediați… de către designer. În timp ce încercam să stabilim planurile noastre și să colaborăm, am primit un mesaj prin WhatsApp în care ne-a anunțat că dorește să oprească colaborarea cu noi. Motivele rămân necunoscute.

Acum, trebuie să găsesc soluții pentru a continua renovarea locuinței. Nu mai avem timp să începem de la zero cu un alt designer, așa că voi încerca să mă descurc singură. Totuși, am sugerat lui Tavi să caute un designer pentru zona de studio, în timp ce eu mă voi ocupa de celelalte spații. Vom vedea cum ne descurcăm.”

Această întorsătură neașteptată a evenimentelor a provocat o ușoară panică în rândul celor doi, însă sunt hotărâți să își continue planurile și să transforme locuința lor într-un spațiu confortabil și plin de personalitate.

Leave a Comment