Schimbare radicală pentru Cosmin Seleși la 44 de ani. Ce activități desfășoară după ce și-a încheiat relația cu televiziunea.

Cosmin Seleși, în vârstă de 44 de ani, a decis să facă o pauză de aproximativ șase luni de la lumea televiziunii. Cu toate acestea, el afirmă că nu are motive să se plângă. Fosta vedetă de la Antena 1 a investit atât financiar, cât și emoțional, într-un proiect personal, care începe să dea roade. “Acum cântăm la nunți, petreceri și cumetrii. Și rețeta noastră chiar funcționează”, a precizat Cosmin Seleși pentru playtech.ro.

Cosmin Seleși, ce face acum: surprize pentru fani

Potrivit lui, a înființat propria formație cu care interpretează la diverse evenimente private, inclusiv la nunți și botezuri. “Suntem în total 11 membri, inclusiv eu. Nu a fost deloc ușor să găsesc partenerii potriviți, din diverse motive și cerințe, din ambele părți. Dar sunt bucuros că am reușit să duc acest proiect la bun sfârșit, după nouă sau zece ani de muncă”, a explicat Seleși pentru playtech.ro.

El menționează că s-a diferențiat prin folosirea muzicii românești. “Am pariat aproape totul pe muzica românească din anii ’80, ’90 și 2000. Am crezut că acest gen muzical poate fi apreciat și de tinerii de astăzi și am reușit să îmi dovedesc mie însumi că am avut dreptate. Unele piese le-am reorchestrat cu ajutorul colegilor mei din Orchestra Cosmin Seleși, dar în general, am inclus zeci de piese clasice care sunt la fel de dragi pentru mine precum au fost când le-am ascultat prima dată”, a adăugat fostul prezentator de televiziune.

Cosmin Seleși a menționat că este foarte încântat atunci când oameni cunoscuți sau simpli anonimi vin către el și îi fac confesiuni spontane, evidențiind măsura în care muzica sa îi atinge pe ceilalți.

Repertoriul său include melodii interpretate de Anda Călugăreanu, Dan Spătaru, Gabriel Cotabiță, Mirabela Dauer sau Pasărea Colibri.

În final, Cosmin Seleși subliniază că cel mai mare răsplata pentru munca lor este atunci când oamenii se simt inspirați sau emoționați de muzica lor și decid să împărtășească asta în mod spontan.

Leave a Comment

Corina Caragea a explodat: “Eu nu lucrez, sunt căsătorită cu un domn mai în vârstă, generos”

Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare a știrilor din domeniul sportului de la PRO TV, este pasionată de călătorii și poate fi considerată chiar un turist profesionist.

Atunci când are câteva zile libere, Corina preferă să plece în străinătate, fie pentru vacanțe mai lungi, fie pentru scurte evadări, în destinații atât îndepărtate, cât și aproape de casă. Această pasiune pentru călătorii a făcut ca pe marginea vieții sale să apară unele discuții și bârfe.

Pagina ei de Instagram este un adevărat ghid turistic. Corina, cu părul său întunecat ca abanosul, a experimentat multe în viața ei, iar călătoriile reprezintă una dintre marile ei pasiuni.

Această atracție către călătorii a stârnit interesul unora, care s-au întrebat cum își permite să călătorească atât de des. Corina Caragea, însă, a ales să răspundă cu umor la aceste bârfe.

Corina Caragea, despre călătorii și pasiunea ei pentru a descoperi lumea
„Mulți cred, poate din cauza comentariilor pe rețelele sociale, că nu lucrez deloc, ci trăiesc doar din generozitatea unui soț bătrân și stau tot timpul în vacanțe luxoase. Evident, este doar o glumă.

Îmi place foarte mult să călătoresc, iar această pasiune este cea care îmi consumă cei mai mulți bani. Nu cheltui banii pe haine, bijuterii, mașini sau alte lucruri materiale, ci îmi place să caut oferte bune, să zbor cu companii low-cost și, de multe ori, chiar și atunci când am doar un weekend liber sau câteva zile, îmi place să explorez noi destinații”, a explicat Corina Caragea într-un interviu pentru EGO.ro.

Leave a Comment