Corina Caragea a explodat: “Eu nu lucrez, sunt căsătorită cu un domn mai în vârstă, generos”

Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare a știrilor din domeniul sportului de la PRO TV, este pasionată de călătorii și poate fi considerată chiar un turist profesionist.

Atunci când are câteva zile libere, Corina preferă să plece în străinătate, fie pentru vacanțe mai lungi, fie pentru scurte evadări, în destinații atât îndepărtate, cât și aproape de casă. Această pasiune pentru călătorii a făcut ca pe marginea vieții sale să apară unele discuții și bârfe.

Pagina ei de Instagram este un adevărat ghid turistic. Corina, cu părul său întunecat ca abanosul, a experimentat multe în viața ei, iar călătoriile reprezintă una dintre marile ei pasiuni.

Această atracție către călătorii a stârnit interesul unora, care s-au întrebat cum își permite să călătorească atât de des. Corina Caragea, însă, a ales să răspundă cu umor la aceste bârfe.

Corina Caragea, despre călătorii și pasiunea ei pentru a descoperi lumea
„Mulți cred, poate din cauza comentariilor pe rețelele sociale, că nu lucrez deloc, ci trăiesc doar din generozitatea unui soț bătrân și stau tot timpul în vacanțe luxoase. Evident, este doar o glumă.

Îmi place foarte mult să călătoresc, iar această pasiune este cea care îmi consumă cei mai mulți bani. Nu cheltui banii pe haine, bijuterii, mașini sau alte lucruri materiale, ci îmi place să caut oferte bune, să zbor cu companii low-cost și, de multe ori, chiar și atunci când am doar un weekend liber sau câteva zile, îmi place să explorez noi destinații”, a explicat Corina Caragea într-un interviu pentru EGO.ro.

Leave a Comment

Incredibilul detaliu descoperit de o turistă în fotografiile realizate la Roma. Ce a observat ulterior în fundal.

Turista canadiană Alycia Savard-Ouellet s-a întors acasă plină de amintiri după o vacanță de două săptămâni petrecute în frumoasa Italie. Însă, cea mai surprinzătoare descoperire a făcut-o abia după ce a revenit acasă și a analizat atent fotografiile pe care le făcuse în timpul călătoriei sale, în special cele de la celebrul monument Fontana di Trevi din Roma.

La vârsta de 19 ani, Alycia a decis să viziteze una dintre cele mai emblematice atracții ale Romei în ultimele zile ale vacanței sale italiene. Fontana di Trevi, o fântână arteziană impresionantă și încărcată de istorie și legendă, este unul dintre locurile de nelipsit din orice itinerariu turistic al Romei. Astfel, Alycia și-a dorit să surprindă în imagini această bijuterie arhitectonică și să păstreze amintiri de neuitat din călătoria ei.

Cu toate acestea, surpriza a venit atunci când a analizat mai atent fotografiile la întoarcerea acasă și a observat un detaliu remarcabil în fundalul uneia dintre pozele sale de la Fontana di Trevi. În imagine, într-un moment aparent capturat la întâmplare, un tânăr își cerea mâna iubitei sale, iar aceasta, fericită, accepta cererea în timp ce cei doi se sărutau cu pasiune. Momentul surprins în fotografie părea desprins parcă dintr-un film romantic, iar Alycia a fost uluită de acest detaliu neașteptat.

Emoționată și curioasă în același timp, Alycia a simțit nevoia să împărtășească această întâmplare cu ceilalți și să afle mai multe despre cei doi îndrăgostiți care au devenit involuntar protagoniștii unui moment atât de special. Astfel, a decis să facă public cazul prin intermediul rețelelor de socializare și să îi caute pe cei doi tineri din fotografie, sperând să le ofere amintiri și să le împărtășească emoțiile pe care le-a trăit în timpul călătoriei sale.

Fontana di Trevi, o capodoperă a arhitecturii baroce și un simbol al Romei, este cunoscută și pentru legenda legată de aruncarea unei monede în apă. Conform tradiției, cine aruncă o monedă peste umăr în apa fântânii se va întoarce cu siguranță în Roma. Această gestură simbolică atrage milioane de turiști în fiecare an, dornici să își pună în aplicare această credință și să se bucure de farmecul și misterul acestei locații unice.

Astfel, povestea Alyciei Savard-Ouellet a devenit o parte din întreaga magie și istorie a Fontana di Trevi, adăugând o notă romantică și captivantă călătoriei sale în Italia.

Leave a Comment