Oana Roman este disperată să șteargă orice urmă a lui Marius Elisei din viața ei! “A devenit o obsesie”…

Oana Roman se confruntă cu o problemă persistentă care îi marchează viața încă din 2021, de când a finalizat procesul de divorț cu Marius Elisei. Chiar dacă și-a propus să șteargă orice urmă legată de fostul ei soț din existența ei, există totuși o singură amintire care persistă și o obsedează puternic: numele Elisei de pe contul ei de Instagram.

După opt ani de relație, Oana și Marius au ajuns la divorț în 2021, urmat de o încercare de împăcare, dar ulterior de o separare definitivă, marcând astfel sfârșitul a zece ani de viață comună. Procesul de divorț a fost tumultuos, iar acum cei doi își doresc să-și continue drumurile separate fără a mai fi implicați unul în viața celuilalt.

Cu toate acestea, chiar și după ce și-a schimbat numele în documente și pe alte rețele de socializare, Oana nu reușește să scape de numele Elisei de pe Instagram. Această mică, dar persistentă urmă a trecutului ei o deranjează profund.

Deja de doi ani, Oana încearcă să-și modifice numele de utilizator de pe Instagram, însă fără succes. După nenumărate e-mailuri și notificări trimise către platformă, vedeta și-a exprimat frustrarea și a cerut ajutorul comunității sale online. Ea caută un specialist în IT care să o asiste în rezolvarea acestei probleme și este dispusă să ofere o recompensă generoasă celui care îi va soluționa dilema.

Este un proces frustrant pentru Oana, care și-a exprimat vehement dorința de a scăpa de acest ultim detaliu legat de trecutul ei. Cu toate acestea, ea rămâne hotărâtă să găsească o soluție și să-și continue viața fără această amintire constantă a vechii ei relații.

Leave a Comment

La vârsta de 48 de ani, Georgiana Văcaru este mama a 10 băieți și 10 fete. Este incredibil câți copii are femeia cu cea mai numeroasă procreație din lume. Vezi aici.

Georgiana Văcaru, o româncă născută în 1976 și stabilită în comuna Stoenești din județul Argeș, este recunoscută ca o adevărată eroină maternală. La vârsta de doar 48 de ani, ea este considerată mama cu cei mai mulți copii din România, având în total 20 de copii – 10 fete și 10 băieți.

Pe parcursul a două decenii, Georgiana a fost însărcinată în fiecare an, fapt ce a condus la întemeierea unei familii remarcabile prin numărul său impresionant de membri. Cei 20 de copii locuiesc într-o casă cu opt camere, însă spațiul devine tot mai restrâns, motiv pentru care părinții au amenajat camerele copiilor cu paturi supraetajate pentru a face față nevoilor familiei.

Cu toate acestea, Georgiana nu pare să se oprească aici. Chiar dacă a dat naștere deja la 20 de copii, ea își exprimă dorința de a aduce pe lume și mai mulți, considerând că fiecare nouă viață este o binecuvântare care îi aduce fericire. Mai mult, starea sa de sănătate permite noi sarcini, conform opiniei medicilor, care o consideră a fi într-o stare de sănătate excelentă și fără complicații pentru sarcinile viitoare.

Familia Văcaru se bazează în principal pe alocațiile primite pentru întreținerea copiilor. De asemenea, tatăl familiei muncește în străinătate de două ori pe an pentru a aduce venituri suplimentare acasă, pentru a susține nevoile unei familii atât de numeroase.

Cel mai în vârstă dintre cei 20 de copii ai Georgianei are 25 de ani, iar cinci dintre aceștia au început deja să-și croiască propriile căi în viață, părăsind căminul părintesc.

Georgiana Văcaru este recunoscută ca o mamă eroică, iar numele celor 20 de copii ai săi sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania, și Sofia Natașa.

Leave a Comment