În anii 1998 și 1999, Elena Carstea a adoptat două fetițe pe care le-a dus cu ea în America! Anii au trecut, iar acum fetele sunt adult și au ales o carieră frumoasă!

În perioada anilor 1998 și 1999, Elena Cârstea a luat o hotărâre care avea să îi schimbe viața și să aducă lumină în viața altora. În România, în acei ani, orfelinatele erau pline de copii abandonați, iar Elena a simțit chemarea de a oferi un cămin și o familie două fetițe fără adăpost. Astfel, Sanda și Adriana au fost aduse în viața ei, și, împreună, au pornit într-o nouă călătorie, plină de speranță și iubire.

Elena Cârstea a mărturisit că nu a putut să aibă copii biologici din cauza unor circumstanțe nefericite. În timpul regimului lui Ceaușescu, conceperea unui copil la o vârstă fragedă era descurajată, iar Elena a trecut prin momente dificile în acest sens. Ulterior, la vârsta de 30 de ani, a avut o sarcină, dar din păcate, nu a putut să o ducă până la termen.

La vârsta de 35 de ani, Elena a decis să își împlinească dorința de a avea copii prin intermediul adopției. Astfel, Sanda și Adriana au devenit parte din familia ei, iar casa lor a fost transformată într-un adăpost cald și plin de afecțiune.

Împreună cu cele două fete, Elena s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în căutarea unei vieți mai bune și a unor oportunități. Acolo, și-a întâlnit și dragostea vieții ei, Glenn Muttart, cu care s-a căsătorit, formând astfel o familie fericită și unită.

În SUA, Elena și-a construit o carieră de succes în domeniul imobiliar. A devenit un agent apreciat în zona Palm Beach, Florida, datorită profesionalismului și abilităților sale remarcabile în rezolvarea problemelor clienților. Cu o muncă asiduă și dedicare, Elena și-a câștigat un renume în industria imobiliară, devenind unul dintre cei mai buni agenți din zonă.

În ceea ce privește cele două fiice adoptive, Sanda și Adriana, ele și-au urmat propriile vise și aspirații. Sanda a ales să își înceapă cariera în armata americană, unde a avut parte de antrenamente dure și provocări, dovedindu-și curajul și determinarea. Adriana, sora ei mai mică, încă este la liceu, dar se pregătește să își urmeze pasul surorii mai mari și să îmbrace uniforma militară.

Elena Cârstea este mândră de evoluția și realizările fiicelor sale, văzând în ele exemple de forță și încredere în sine. Prin experiența lor și prin munca lor, Sanda și Adriana demonstrează că nu contează originea sau drumul parcurs în viață, ci determinarea și pasiunea pentru a-și atinge scopurile.

Leave a Comment

Liam Neeson a luat decizia de a deconecta soția de la aparatele care o țineau în viață. „I-am spus: «Iubito, nu vei reuși să…».

Natasha, în vârstă de 45 de ani la acel moment tragic, a suferit un accident devastator pe pârtia de schi din Quebec, Canada, în timp ce se distra alături de un instructor. O căzătură care părea banală s-a transformat într-o tragedie înfricoșătoare, provocând o hemoragie intracraniană.

Actorul Liam Neeson, aflându-se pe platourile de filmare ale unei producții în Toronto în momentul tragic, a fost nevoit să facă o cursă disperată înapoi la New York după ce a primit vestea cutremurătoare despre starea critică a soției sale.

Conștientizând gravitatea situației, Liam a luat decizia neîndurătoare de a-și lua rămas bun de la soția sa, înțelegând că șansele de recuperare erau nule. “Nu vei mai fi la fel după asta”, i-a spus cu durere în suflet, recunoscând realitatea tragică a situației.

După ce Natasha a fost deconectată de la aparate, Neeson a dezvăluit că aceasta a fost o acțiune conformă cu un pact prealabil între cei doi: “Dacă unul dintre noi ajunge într-o stare vegetativă, celălalt trebuie să ia această decizie”.

Într-un act de generozitate și compasiune, organele donatoare ale lui Natasha au salvat alte trei vieți. “Inima ei, rinichii și ficatul au fost donate. Cred că ar fi fost fericită și împlinită de acest gest”, a mărturisit Neeson.

Chiar și după 11 ani de la tragicul eveniment, Liam Neeson simte încă profund absența soției sale și nu s-a împăcat complet cu pierderea ei. De-a lungul anilor, actorul a avut două relații, dar niciuna dintre ele nu a fost de durată, reflectând astfel durerea și dificultatea de a merge mai departe după pierderea partenerei de viață.

Leave a Comment