Liam Neeson a luat decizia de a deconecta soția de la aparatele care o țineau în viață. „I-am spus: «Iubito, nu vei reuși să…».

Natasha, în vârstă de 45 de ani la acel moment tragic, a suferit un accident devastator pe pârtia de schi din Quebec, Canada, în timp ce se distra alături de un instructor. O căzătură care părea banală s-a transformat într-o tragedie înfricoșătoare, provocând o hemoragie intracraniană.

Actorul Liam Neeson, aflându-se pe platourile de filmare ale unei producții în Toronto în momentul tragic, a fost nevoit să facă o cursă disperată înapoi la New York după ce a primit vestea cutremurătoare despre starea critică a soției sale.

Conștientizând gravitatea situației, Liam a luat decizia neîndurătoare de a-și lua rămas bun de la soția sa, înțelegând că șansele de recuperare erau nule. “Nu vei mai fi la fel după asta”, i-a spus cu durere în suflet, recunoscând realitatea tragică a situației.

După ce Natasha a fost deconectată de la aparate, Neeson a dezvăluit că aceasta a fost o acțiune conformă cu un pact prealabil între cei doi: “Dacă unul dintre noi ajunge într-o stare vegetativă, celălalt trebuie să ia această decizie”.

Într-un act de generozitate și compasiune, organele donatoare ale lui Natasha au salvat alte trei vieți. “Inima ei, rinichii și ficatul au fost donate. Cred că ar fi fost fericită și împlinită de acest gest”, a mărturisit Neeson.

Chiar și după 11 ani de la tragicul eveniment, Liam Neeson simte încă profund absența soției sale și nu s-a împăcat complet cu pierderea ei. De-a lungul anilor, actorul a avut două relații, dar niciuna dintre ele nu a fost de durată, reflectând astfel durerea și dificultatea de a merge mai departe după pierderea partenerei de viață.

Leave a Comment

Mircea Diaconu a ales să schimbe agitația Capitalei cu liniștea unui sat românesc

Mircea Diaconu s-a retras la țară pentru a se ocupa de gospodăria moștenită de la părinți, încercând să păstreze vie tradiția și atmosfera de acolo. Pentru el, întoarcerea la viața rurală a fost ca un întoarcere la rădăcinile sale și la valorile care îl definesc.

„Primăvara o luăm de la capăt și noi, și plantele, și animalele, însă mereu am avut o frenezie a primăverii. Când eram copil, cel puțin, priveam în fiecare zi cum se topea zăpada, cum ne lăsa să explorăm iar natura, și cum totul prindea viață din nou”, mărturisește Mircea Diaconu.

Acum, trăind în apropierea Bucureștiului, el simte că rămâne fidel valorilor și locului său de baştină. Pentru el, fiecare loc are o semnificație și o istorie aparte, iar casa lui devine un loc încărcat de amintiri și tradiții.

„Am hotărât să păstrez gospodăria moștenită. Părinții nu mai sunt, dar eu și fratele meu am hotărât să continuăm tradiția. Avem găini, așteptăm să fete vaca acum. Păstrăm obiectele care au o valoare sentimentală pentru noi și continuăm să trăim în armonie cu natura”, explică Mircea Diaconu.

În timp ce vorbește despre viața sa la țară, se poate observa pasiunea și atașamentul lui față de acest mod de viață. Chiar dacă a fost implicat într-o varietate de activități profesionale și politice, el se consideră în primul rând un om al locului său natal și al tradițiilor sale.

„Profesia mea e Diaconu”, afirmă actorul, subliniind faptul că, în ciuda tuturor rolurilor pe care le-a îndeplinit în cariera sa, identitatea lui de bază rămâne aceeași. Pentru el, viața la țară și trăirea în conformitate cu valorile tradiționale reprezintă o parte esențială a ființei sale.

Astfel, fiecare aspect al casei lui Mircea Diaconu are o poveste și o semnificație aparte, iar el continuă să își trăiască viața în armonie cu mediul său înconjurător, respectând și valorizând tradițiile și obiceiurile locale.

Leave a Comment