Vârsta e doar un număr Care este diferența de vârstă dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru?

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu cu o diferență de vârstă notabilă. Cu toate că mulți ar putea să privească această discrepanță cu uimire, relația lor este una solidă, iar sentimentele lor par să se intensifice în fiecare zi.

Diferența de 17 ani dintre cei doi nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Deși există o diferență evidențiată între generațiile lor, acest lucru nu i-a descurajat să construiască o relație fericită și împlinită.

“Da, e o nebunie cu diferența de vârstă, pentru toată lumea contează, mai puțin pentru noi. Nu l-am întrebat câți ani are când l-am văzut prima oară și l-am plăcut. Se simte o diferență între generații, și-n gândire, și-n alte aspecte, avem de multe ori discuții din astea principiale,” mărturisește Doina Teodoru, conform Okmagazine.ro.

Cu toate acestea, chiar dacă există diferențe între ei din punct de vedere generational și în alte aspecte ale vieții, cuplul găsește moduri de a face față acestor discrepanțe și chiar de a se distra împreună.

Actrița și bucătarul au fost împreună timp de trei ani și fiecare zi petrecută împreună este plină de intensitate și aventură. “Nicio zi din relația noastră nu seamănă cu alta. Suntem haos amândoi. (râde) Încă ne calibrăm. Timp împreună petrecem și nu prea, pentru că eu sunt mereu plecată, ba în turnee, ba cu spectacole, el la fel, ba are festivaluri, filmări,” povestește Doina Teodoru.

Cuplul se străduiește să găsească timp pentru a petrece împreună, fie că este vorba despre o evadare în doi sau pur și simplu stând acasă. “Când prindem timp împreună de obicei fugim pe undeva sau stăm pur și simplu în casă. Sau la Cătălin la restaurant, unde se mai adună prietenii,” adaugă ea.

Chiar dacă programul lor aglomerat poate fi o provocare, cei doi găsesc modalități de a se bucura de timpul petrecut împreună și de a consolida legătura lor. “Cea mai lungă perioadă în care efectiv am stat mereu împreună a fost la America Express. Și a fost și pe la începutul relației, ne-am aruncat în gol. De-abia acum mă simt cu adevărat pregătită să merg cu el în America Express,” completează Doina Teodoru.

Leave a Comment

Cum să renunți la fumat. Părintele Calistrat: “Pentru fiecare țigară pe care o fumezi, spune…”

Parintele Calistrat Chifan de la Manastirea Vladiceni din Iasi a impartasit la BZI LIVE sfaturi despre cum sa renunti la fumat. Desi unii credinciosi se confrunta cu dificultati in a se elibera de acest viciu, parintele a oferit o perspectiva spirituala si un sfat practic pentru cei care se lupta cu dependenta de tigari.

In timpul interviului, Parintele Calistrat a povestit despre un caz particular, in care un credincios s-a deschis despre lupta sa cu fumatul. Cu ajutorul rugaciunii si a credintei in Dumnezeu, acesta a inceput sa faca progrese notabile in renuntarea la acest obicei nociv. Sfatul pe care parintele l-a oferit acestui credincios este unul simplu, dar profund.

“Eu i-am dat unui baiat un canon, am vazut ca nu am cu cine ma intelege si mi-a placut, reactia lui a fost una crestina. Zice: „Parinte, stiu ca ma rugati de atatia ani sa las tigara. Nu pot, parinte! Mor fara tigara! Intelegeti ca-s dependent de ea?” – Da, ma, puiule, da` iti bati cuie la sicriu. – „Stiu, parinte, si asta”. Zic, uite, iti dau un canon. De fiecare tigara pe care o fumezi, o data imi spui 12 Tatal Nostru si o data imi spui 12 Imparate Ceresc. Nu a spus nu. A spus: „Da, parinte, macar sa vada Dumnezeu ca eu am bunavointa si Il iubesc.”, a marturisit parintele Calistrat Chifan, potrivit BZI.ro.

Aceasta metoda de rugaciune repetata pentru fiecare tigara fumata a dat rezultate surprinzatoare, deoarece credinciosul a inceput sa observe o scadere a dorintei sale de a fuma. “Si imi spune dupa un timp: „Ma cam arde stomacul, parca nu mai am pofta asa mult”. Ii spun: „Fumeaza mai putin, nu trebuie sa fumezi tot aceeasi cantitate ca inainte. Pai, da, zice, „simt si eu nevoia ca trebuie sa le las”. Nu el le lasa, rugaciunea pe care o face. Da, continua sa aprinda o tigara si sa spuna de 12 ori Tata nostru si continua sa aprinda o tigara si sa spuna de 12 ori Imparate ceresc. Si nu o fumeaza pana nu zice. Ei, va lucra Dumnezeu si il va izbavi.”, a completat parintele Calistrat.

Parintele Calistrat a subliniat, de asemenea, importanta rugaciunii in viata spirituala a credinciosilor. “Rugaciunea este un act absolut necesar. Daca ne rugam sfintilor, strigam pe Dumnezeu, daca ne rugam ingerilor strigam lui Dumnezeu. Asa ca avem canonul de rugaciune catre toti sfintii, este si acatistul tuturor sfintilor si sunt si individual fiecare cu viata si cu patimirea lui, avem si canonul de rugaciune la Ingerul nostru Pazitor personal, care e primul martor,” a explicat parintele.

Leave a Comment