Cunoscuta actriță care a fost amanta lui Florin Piersic pentru o perioadă de 9 ani, avea cu 17 ani mai puțin decât renumitul actor. În acea perioadă, el era căsătorit cu Anna Szeles.

Florin Piersic este una dintre cele mai emblematice figuri ale scenei și cinematografiei românești, iar povestea sa de viață este la fel de captivantă ca și rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul anilor.

Este inutil să mai prezentăm în detaliu cariera și contribuția sa la teatrul și filmul românesc, deoarece numele lui Florin Piersic este unul recunoscut și iubit de publicul din țara noastră. Talentul său actoricesc l-a consacrat, iar munca sa este apreciată și la nivel internațional.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detaliile din viața sa personală, care este la fel de plină de aventuri și nuanțată precum rolurile pe care le-a jucat pe scenă.

În timpul căsătoriei sale cu Anna Szeles, Florin Piersic a fost implicat într-o altă relație notorie cu celebră actriță Gabriela Werner, cu care a avut o legătură timp de 9 ani. Această poveste de dragoste este una dintre cele care a stârnit interesul publicului și a adăugat un plus de mister în viața deja fascinantă a actorului.

Așa cum știm, de-a lungul anilor, Florin Piersic s-a căsătorit de trei ori: prima dată cu Tatiana Iekel, apoi cu Anna Szeles și, în cele din urmă, cu Anna Torok. Cu toate acestea, căsniciile sale nu au fost singurele legături romantice pe care le-a avut.

În perioada 1974-1983, după despărțirea de Tatiana, Florin Piersic a început o relație cu Gabriela Werner, o actriță cu 17 ani mai tânără decât el. Această legătură a fost intensă și a supraviețuit chiar și atunci când actorul era căsătorit cu Anna Szeles.

Gabriela Werner a împărtășit câteva detalii despre relația lor într-un interviu, evidențiind că au fost împreună timp de 9 ani și că sentimentele lor erau puternice și sincere. Despărțirea lor a survenit în 1983, când Gabriela l-a întâlnit pe Marcel Werner, cu care și-a început o altă etapă a vieții sale.

Astăzi, Gabriela locuiește în Israel și păstrează o relație de prietenie cu Florin Piersic, care o vizitează atunci când ajunge în această țară. În ciuda trecutului lor romantic, cei doi păstrează o legătură frumoasă și matură.

Povestea lor de dragoste este una care a impresionat și fascinat publicul, adăugând un nou strat de complexitate în viața deja tumultuoasă a celebrului actor român.

Gabriela a dezvăluit că, deși relația lor a fost pasională și plină de sentimente, au hotărât să meargă pe căi separate, iar această decizie s-a dovedit a fi cea mai bună pentru amândoi.

Leave a Comment

Gabriela Cristea, luată la rost de internauți. Aceștia au criticat-o pentru aspectul său.

Gabriela Cristea a fost subiectul discuțiilor pe internet de mult timp. De data aceasta, a fost criticată pentru aspectul său fizic, iar vedeta nu a rămas indiferentă, ci a reacționat imediat.

„Suntem obișnuiți de mult timp cu critici (n.r). Ea este și mai mult timp în showbiz, fiind și mai experimentată. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Ceea ce a deranjat-o cel mai tare a fost faptul că s-a scris că a băut la emisiune. M-am supărat pe ea pentru că a fost deranjată de asta. Am discutat despre ea, și aceasta a fost cea mai deranjantă parte. În rest, nu a fost așa mare lucru. O deranjează știrea despre cozonacii ei, dar a făcut și acte, iar toată lumea a avut timp să vadă ce fel de persoană este în timpul acesta. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o din plăcere. Oamenii au zis că vor și ei. Ea găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a declarat recent Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Chiar dacă se confruntă cu acest val de critici și păreri tăioase de ceva timp, Gabriela Cristea pare încă să fie afectată de ceea ce spun internauții despre ea. Totuși, vedeta a luat atitudine și le-a răspuns imediat.

Clipul video pe care l-a postat arăta prepararea unui fel de mâncare, însă utilizatorii s-au concentrat asupra aspectului său.

„Gabriela a mâncat-o pe Marceluța?”, „Doamne, nici nu-i dai 70 de ani bunicii tale! Bravo vouă! Sănătate, mamaie!”, „Femeia bătrână face ciorba bună”, „Să te mândrești cu bunica ta”, „Frumoasă bunică ai. Să-ți trăiască!”, „De ce nu a folosit protecție solară..?”, „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Leave a Comment