Gabriela Cristea, luată la rost de internauți. Aceștia au criticat-o pentru aspectul său.

Gabriela Cristea a fost subiectul discuțiilor pe internet de mult timp. De data aceasta, a fost criticată pentru aspectul său fizic, iar vedeta nu a rămas indiferentă, ci a reacționat imediat.

„Suntem obișnuiți de mult timp cu critici (n.r). Ea este și mai mult timp în showbiz, fiind și mai experimentată. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Ceea ce a deranjat-o cel mai tare a fost faptul că s-a scris că a băut la emisiune. M-am supărat pe ea pentru că a fost deranjată de asta. Am discutat despre ea, și aceasta a fost cea mai deranjantă parte. În rest, nu a fost așa mare lucru. O deranjează știrea despre cozonacii ei, dar a făcut și acte, iar toată lumea a avut timp să vadă ce fel de persoană este în timpul acesta. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o din plăcere. Oamenii au zis că vor și ei. Ea găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a declarat recent Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Chiar dacă se confruntă cu acest val de critici și păreri tăioase de ceva timp, Gabriela Cristea pare încă să fie afectată de ceea ce spun internauții despre ea. Totuși, vedeta a luat atitudine și le-a răspuns imediat.

Clipul video pe care l-a postat arăta prepararea unui fel de mâncare, însă utilizatorii s-au concentrat asupra aspectului său.

„Gabriela a mâncat-o pe Marceluța?”, „Doamne, nici nu-i dai 70 de ani bunicii tale! Bravo vouă! Sănătate, mamaie!”, „Femeia bătrână face ciorba bună”, „Să te mândrești cu bunica ta”, „Frumoasă bunică ai. Să-ți trăiască!”, „De ce nu a folosit protecție solară..?”, „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Leave a Comment

Daniela Gyorfi a făcut declarația după 16 ani de relație cu George Tal! A dorit ca vestea să vină direct de la ea:

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din țară, a trecut prin multe greutăți și provocări în viața sa personală, care au lăsat o amprentă asupra sa de-a lungul anilor. Deși pe scenă strălucește ca o adevărată profesionistă, viața ei a fost marcată de încercări.

Daniela Gyorfi a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața sa privată, încercând să o țină departe de ochii curioși ai publicului. Cu toate acestea, au existat speculații legate de relația ei cu George Tal, partenerul său de mai bine de 16 ani. Au circulat zvonuri conform cărora acesta ar fi agresat-o și jignit-o, însă artista a negat vehement aceste acuzații.

Despre relația cu George, Daniela a mărturisit că, deși au trecut prin momente dificile și au fost despărțiți o perioadă, motivul nu a fost agresivitatea acestuia. Ea a dezvăluit că a fost lovită o singură dată de un fost prieten, într-o glumă care s-a transformat într-un gest neașteptat. De atunci, Daniela a rupt legătura cu acesta și s-a concentrat pe cariera sa.

O altă suferință profundă pentru Daniela a fost pierderea mamei sale acum mai bine de opt ani. Mama sa a fost imobilizată la pat timp de două decenii după ce a căzut de la etaj direct pe niște țevi. Moartea mamei a afectat profund artista, care încă se confruntă cu spaime și sentimente de tristețe.

Daniela nu a reușit să treacă peste pierderea mamei sale și păstrează cu afecțiune unele dintre obiectele preferate ale acesteia, considerându-le ca fiind ultimele legături cu femeia care i-a dat viață. Artista simte că este necesar să apeleze la ajutor specializat pentru a depăși această perioadă dificilă din viața sa.

Viața personală a Danielei Gyorfi a fost presărată cu provocări și greutăți, iar artista se străduiește să depășească momentele dificile pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor. Cu toate acestea, determinarea și profesionalismul ei rămân o sursă de inspirație pentru mulți fani și admiratori.

Leave a Comment