Agentul MI5 recunoaște pe patul de moarte că a fost angajat să o asasineze pe Prințesa Diana – Vezi în primul comentariu.

John Hopkins, un fost agent pensionar al serviciilor secrete britanice, a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare după ce i s-a comunicat că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Printre confesiunile sale se numără implicarea în asasinarea Prințesei Diana, precum și alte acțiuni controversate pe care le-a efectuat în timpul serviciului său.

Agentul britanic care a dezvăluit secretele întunecate ale serviciilor secrete
John Hopkins, în vârstă de 80 de ani, a fost un agent operativ al serviciului de informații britanic MI5 și al guvernului britanic. Acesta a mărturisit că a efectuat nu mai puțin de 23 de asasinate între anii 1973 și 1999, fiind instruit să elimine persoane considerate o amenințare la securitatea națională. Serviciul său includea asasinarea unor dintre cei mai influenți oameni din politică, jurnalism sau activism.

Hopkins susține că asasinarea Prințesei Diana a fost unul dintre cele mai controversate acte la care a fost implicat. El a declarat că ordinul a venit direct de la Casa Regală și că aceasta a fost singura femeie pe care a ucis-o vreodată. Potrivit agentului, Prințesa Diana era considerată un risc pentru Casa Regală în contextul în care planuia să divorțeze de Prințul Charles și să facă dezvăluiri care ar fi putut afecta imaginea acesteia.

Conspirații, politică și implicatiile asasinatului printesei
În cadrul confesiunilor sale, Hopkins a dezvăluit că asasinatul Prințesei Diana a fost coordonat sub control strict al Palatului Buckingham, în colaborare directă cu mass-media oficială. De asemenea, el a afirmat că principalul conspirator în această acțiune a fost Prințul Philip, însă acesta nu va fi niciodată tras la răspundere pentru faptele sale.

Agentul pensionar a adus în discuție și implicarea presei britanice în aceste acțiuni, susținând că jurnaliștii se supun editorilor, care la rândul lor se supun oligarhilor care doresc ranguri regale. Acest lucru arată lipsa unei prese libere în Marea Britanie, conform spuselor sale.

Hopkins a explicat că nu a făcut publice aceste informații mai devreme deoarece a jurat credință Coroanei și Reginei, și ar fi avut de suferit dacă ar fi trădat acest jurământ. Cu toate acestea, dezvăluirile sale aruncă o lumină puternică asupra unor aspecte întunecate și controversate ale istoriei recente a Marii Britanii.

Leave a Comment

Adela Popescu, mărturisire surprinzătoare: “Nu vreau să îmi iau secretul în mormânt. Am o fată”

Într-o seară plină de emoții, în timpul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Adela Popescu a făcut o dezvăluire care a surprins pe toți cei prezenți. Prezentatoarea TV de succes a ieșit din zona ei de confort și a mărturisit că are o fiică, stârnind controverse și numeroase întrebări din partea telespectatorilor.

Jennifer Dumitrașcu, fiica neașteptată a Adelinei Popescu
Deși mulți credeau că Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au doar băieți, adevărul este cu totul altul. Fiica despre care a vorbit Adela este de fapt Jennifer Dumitrașcu, tânăra actriță care a fost aleasă să interpreteze rolul fiicei sale în celebrul serial „Îngerașii”. Astfel, dezvăluirea făcută a fost legată de acest aspect, iar fanii au fost surprinși de această informație neașteptată.

Jennifer Dumitrașcu, cunoscută în prezent sub numele de Jennifer 911, a renunțat la actorie și și-a dedicat viața muzicii. Cu toate acestea, rolul Carinei din serialul îndrăgit a rămas în inimile telespectatorilor, contribuind la succesul producției de la Acasă TV.

Momentul dificil prin care a trecut Adela Popescu
Deși Adela Popescu este acum unul dintre cele mai apreciate nume din televiziunea românească și se bucură de o familie frumoasă alături de soțul ei, Radu Vâlcan, puțini știu că la începutul carierei sale a avut parte de momente dificile și provocatoare. Condiția ei atunci a fost afectată de programul încărcat și de lipsa odihnei, ceea ce a dus la apariția atacurilor de panică.

Într-un interviu sincer, Adela a mărturisit: „Am descoperit, în timp, că de fapt erau niște atacuri de panică, pe care le aveam des în somn. Totul era copleșitor. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. De regulă, eram protagonista, ceea ce însemna că filma tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine”.

Chiar dacă fanii au fost surprinși de dezvăluirile făcute de Adela Popescu despre fiica sa, aceasta a confirmat că este vorba despre un rol din serialul „Îngerașii”. Momentul dificil prin care a trecut la începutul carierei sale demonstrează că fiecare dintre noi se confruntă cu provocări și obstacole pe care trebuie să le depășească, indiferent de succesul și faima de care se bucură.

Leave a Comment