Adela Popescu, mărturisire surprinzătoare: “Nu vreau să îmi iau secretul în mormânt. Am o fată”

Într-o seară plină de emoții, în timpul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Adela Popescu a făcut o dezvăluire care a surprins pe toți cei prezenți. Prezentatoarea TV de succes a ieșit din zona ei de confort și a mărturisit că are o fiică, stârnind controverse și numeroase întrebări din partea telespectatorilor.

Jennifer Dumitrașcu, fiica neașteptată a Adelinei Popescu
Deși mulți credeau că Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au doar băieți, adevărul este cu totul altul. Fiica despre care a vorbit Adela este de fapt Jennifer Dumitrașcu, tânăra actriță care a fost aleasă să interpreteze rolul fiicei sale în celebrul serial „Îngerașii”. Astfel, dezvăluirea făcută a fost legată de acest aspect, iar fanii au fost surprinși de această informație neașteptată.

Jennifer Dumitrașcu, cunoscută în prezent sub numele de Jennifer 911, a renunțat la actorie și și-a dedicat viața muzicii. Cu toate acestea, rolul Carinei din serialul îndrăgit a rămas în inimile telespectatorilor, contribuind la succesul producției de la Acasă TV.

Momentul dificil prin care a trecut Adela Popescu
Deși Adela Popescu este acum unul dintre cele mai apreciate nume din televiziunea românească și se bucură de o familie frumoasă alături de soțul ei, Radu Vâlcan, puțini știu că la începutul carierei sale a avut parte de momente dificile și provocatoare. Condiția ei atunci a fost afectată de programul încărcat și de lipsa odihnei, ceea ce a dus la apariția atacurilor de panică.

Într-un interviu sincer, Adela a mărturisit: „Am descoperit, în timp, că de fapt erau niște atacuri de panică, pe care le aveam des în somn. Totul era copleșitor. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. De regulă, eram protagonista, ceea ce însemna că filma tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine”.

Chiar dacă fanii au fost surprinși de dezvăluirile făcute de Adela Popescu despre fiica sa, aceasta a confirmat că este vorba despre un rol din serialul „Îngerașii”. Momentul dificil prin care a trecut la începutul carierei sale demonstrează că fiecare dintre noi se confruntă cu provocări și obstacole pe care trebuie să le depășească, indiferent de succesul și faima de care se bucură.

Leave a Comment

Țările din Europa cu cei mai instruiți cetățeni Unde se clasează România în această ierarhie..

Trebuie să subliniem că țările nordice și baltice se remarcă prin cea mai ridicată proporție de persoane cu studii superioare. Mai mult decât atât, femeile sunt în general mai educate, în contrast cu situația din țara noastră, care ocupă ultimul loc în UE în ceea ce privește numărul de persoane cu studii superioare, conform datelor oficiale.

Topul țărilor din Europa cu cei mai educați locuitori
Potrivit datelor Eurostat citate de Adevărul, aproape o treime din persoanele cu vârsta între 25 și 74 de ani din UE dețin o diplomă de învățământ superior. Cu toate acestea, procentul diferă în funcție de țară, deși 31.8% dintre europeni au studii superioare.

Problema este evidentă în cazul românilor, deoarece în România doar 17,4% dintre persoane au studii superioare. La pol opus se află Irlanda, unde 50% dintre locuitori au studii superioare. Și mai îngrijorător, în România 22% dintre oameni nu au nici măcar studii liceale, în timp ce 60% dintre români au doar studii medii.

Conform acestui clasament, nivelurile educaționale sunt definite ca fiind scăzute (mai puțin de liceu), medii (liceul inclus) sau înalte (studii universitare). Așa cum era de așteptat, în țările nordice și baltice numărul absolvenților de facultate depășește media UE, iar Suedia și Norvegia se evidențiază cu o cifră de 45%, în timp ce Letonia se mândrește cu 44% din populație cu studii superioare.

În Marea Britanie, 43,5% dintre locuitori au studii superioare, iar în Franța 38,2%. Următoarea în top este Spania, cu 38%. Un aspect extrem de interesant este că, cu excepția României, Italia se află într-o situație foarte precară la acest capitol, cu doar 18,5% din populație cu studii superioare, în timp ce Germania are 31,5%.

România este într-o poziție alarmantă în clasamentele prezentate de Eurostat
Conform datelor oficiale, femeile în vârstă de 25 – 34 de ani au o proporție mai mare de absolvenți de învățământ superior față de bărbați. Astfel, 47,6% dintre femei au absolvit o facultate, comparativ cu doar 36,5% dintre bărbați.

În țări precum Elveția, Germania și Turcia, decalajul între sexe este cel mai mic, în timp ce în Finlanda, Islanda, Slovenia și Slovacia, femeile sunt predominant educație. În România, 28,4% dintre femeile cu vârsta între 25 și 34 de ani au absolvit o facultate, față de 21% dintre bărbați.

O altă cifră semnificativă a studiului arată că 11,9% dintre locuitorii UE au participat la activități de formare în ultima lună, cu un procentaj de 36,2% în Suedia și doar 1,7% în Bulgaria. În România, doar 5,4% dintre adulți au participat la astfel de cursuri de formare, ceea ce indică faptul că țara noastră se află departe de media UE în acest domeniu.

De exemplu, România se află pe ultimul loc în UE și în ceea ce privește proporția persoanelor cu competențe digitale de bază. În 2023, 56% dintre locuitorii UE cu vârsta între 16 și 74 de ani aveau cel puțin competențe digitale generale de bază, însă în România doar 28% dintre oameni sunt familiarizați cu utilizarea unui laptop sau a unui smartphone.

Leave a Comment