Elena Marin iese la rampă după ce a fost insultată grav de Elena Ionescu în aeroport .Fosta cântăreață a trupei Mandinga nu a lăsat loc pentru „Bună ziua” când vine vorba despre ea:.

Elena Marin reacționează la declarațiile făcute de Elena Ionescu despre ea, unele dintre ele deloc lăudătoare, într-un interviu exclusiv acordat FANATIK! Talentata dansatoare se simte profund afectată de atacurile nejustificate ale cântăreței, care au fost exprimate în absența sa!

Războiul dintre Eleni! Elena Marin rupând tăcerea după ce Elena Ionescu a făcut remarci jignitoare la adresa sa, după eliminarea de la Survivor
Cu o surpriză totală, apare o înregistrare cu Elena Ionescu în care o critică pe Elena Marin, într-o aeroport, după eliminarea de la Survivor România All Stars.

Fosta membră a trupei Mandinga nu menajează deloc sentimentele Elenei Marin, cu care a avut o scurtă interacțiune în timpul emisiunii de la PRO TV.

Elena Ionescu se axează în special pe aspectul fizic al acesteia și pe presupusa lor relație. Ea părea extrem de nemulțumită de asocierea cu Elena Marin și, ca urmare, i-a adresat cuvinte aspre care au șocat chiar și fanii. Înregistrarea, realizată de un român aflat în sala de așteptare a aeroportului, a fost publicată de pagina Viperele Vesele și a stârnit un val de reacții pe mediile de socializare.

Elena Ionescu a refuzat să comenteze propriile sale declarații, chiar dacă FANATIK a insistat
Înainte de a relata pasaje din afirmațiile făcute de Elena Ionescu despre Elena Marin, trebuie menționat că FANATIK a insistat să obțină un punct de vedere și din partea “acuzată”. Ba chiar, într-un interviu recent publicat în publicația noastră, am abordat subiectul. Elena Ionescu a evitat complet întrebarea despre evenimentul de la aeroport.

Însă, Elena Marin și-a exprimat punctul de vedere, deoarece este persoana despre care s-a vorbit în termeni nu tocmai laudativi. Dansatoarea a decis să rupă tăcerea, oferind un interviu exclusiv pentru FANATIK. Ea a clarificat ce relație a existat între ele și a reacționat la afirmațiile jignitoare făcute la adresa sa.

„Mama mea, la 60 de ani, arată mai bine decât asta… Pentru a înțelege discrepanța… Când Zanni m-a făcut hodoroancă (înregistrarea nu este foarte clară), înseamnă că este ceva… ceva dezgustător. Și cineva i-a spus că suntem surori, poți să-ți închipui? Când mergeam la Morar, spunea că am și eu două Elene aici. Zicea că sunteți două Elene… Și ea, de atunci, îmi spune: Amintește-ți că Morar ne-a spus că semănăm? Am răspuns: nu. Nu îmi amintesc”, este o parte din conversația pe care Elena Ionescu a avut-o, cu cineva, despre Elena Marin.

Elena Marin a discutat cu noi, așa cum am menționat anterior, despre afirmațiile șocante făcute de Elena Ionescu la adresa sa. FANATIK a întrebat-o dacă au existat vreodată tensiuni între ele două. De asemenea, ea ne-a spus dacă a avut ocazia să discute cu Ionescu despre declarațiile jignitoare făcute la adresa ei.

Elena Marin, șocată: „Aceasta spune multe despre acea persoană”
Iată întrebările exacte și răspunsurile oferite de Elena Marin!

Ce legătură are Elena Ionescu cu tine? Ai văzut videoclipul acela și mulți au considerat că este foarte urât. Cum s-a ajuns la asta? Nu păreați rivalizate sau că vă întreceați unul pe celălalt în emisiune…

– Doamne! Nu am nici cea mai mică idee. Din contra! Absolut deloc. Ideea este că ne cunoaștem și de la Mihai Morar, de la emisiunea (n. red.: Răi da buni de la Antena 2, actuala Antena Stars) la care am participat timp de 10 ani. Știam că avem o relație ca prietene, fiind din aceeași industrie…

Dar vă respectați…

– Da, ne respectăm. Ne întâlneam chiar și la concerte, vorbeam. Povesteam. Mi-a spus la un moment dat, mi-a povestit despre fostul ei soț, despre copilul ei. Sunt lucruri pe care ea mi le-a povestit, fără ca eu să o întreb. Am fost șocată, recunosc, de acel videoclip.

Ai avut ocazia să vorbești cu ea, să-ți ceară scuze? Ți-a trimis măcar un mesaj să te lămurească?

– Nu am avut ocazia să discut deloc cu ea. Și cred că ar fi prea mult și este prea mândră să facă acest lucru. Cred că, nu știu, dacă m-aș întâlni cu ea, nu cred că ar aduce în discuție subiectul. Într-un fel, pentru a concluziona, cred că acest lucru spune multe despre oameni. Atunci când cineva insultă pe altcineva și este atât de acid și rău, mai ales fără niciun motiv, cred că acest lucru spune multe despre acea persoană.

Leave a Comment

Mirabela Dauer refuză să mai aibă vreun contact cu fiul ei. Artista declară că preferă să sufere decât să aibă fiul alături din milă sau falsitate.

Mirabela Dauer, o dintre cele mai ilustre personalități artistice din România, se confruntă cu un conflict profund și durabil cu propriul fiu. În cadrul unei conversații despre momentele dificile din viața sa, relația tensionată cu soțul său și dificultatea comunicării cu fiul său, Dan Alexandru, au ieșit la iveală.

Cu sinceritate, cântăreața a dezvăluit că legătura cu fiul său a fost întreruptă timp de 20 de ani, acesta rămânând sub custodia tatălui său după divorț. Chiar dacă a respectat obligațiile financiare față de fiul său până când acesta a devenit adult, Mirabela Dauer nu a reușit să creeze o conexiune emoțională semnificativă cu el, chiar și cu toate eforturile depuse. În prezent, cei doi au o relație extrem de distanțată, iar artista consideră că este mai bine pentru amândoi să-și continue viețile separat.

“E bine să fie sănătos. Nu doresc să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. Este mai bine așa cum este acum. Eu, cel puțin, îi trimit gânduri bune și o voi face toată viața mea, chiar și după ce nu voi mai fi. Decât să forțezi o relație falsă și lipsită de autenticitate, este mai bine să acceptăm situația actuală. Și câți copii minunați am în jurul meu?”, a declarat Mirabela Dauer la Antena 3 CNN.

Artista subliniază că singura modalitate prin care ar putea reconstrui legătura cu fiul său ar fi ca acesta să își exprime dorința de a face pace și să îi ceară iertare pentru greșelile din trecut.

“Nu eu sunt cea care poate iniția acest proces. Poate că la un moment dat, în viața lui, va realiza că a greșit față de mine și că tot ce a trăit a fost bazat pe neînțelegeri. El este o parte din mine, un individ inteligent”, a adăugat artista.

În ciuda acestor declarații, Dan Alexandru, cunoscut și sub pseudonimul “Nanu”, a afirmat anterior că pentru el Mirabela Dauer nu este altceva decât o artistă obișnuită, neasociind-o cu rolul matern. Ba mai mult, a sugerat că ea îi va oferi bani pentru reconciliere.

Consecința cea mai dureroasă a tensiunilor dintre cei doi este că Mirabela Dauer a fost victima unor abuzuri fizice repetate din partea fostului soț, iar ultimul incident a fost deosebit de violent, având loc în timpul unui turneu pe litoral, ceea ce a determinat-o să ceară divorțul.

În prezent, Mirabela Dauer se află într-un conflict deschis cu fiul său și nu mai dorește să investească energie și emoții în această relație deteriorată.

Leave a Comment