Narcisa a dezvăluit că ea a fost cea care a plătit înmormântarea iubitului ei: “Vreau să fim corecți.

Moartea lui Mădălin Păduran a generat o serie de reacții intense și contradictorii în comunitate. Speculațiile privind implicarea sa în urmărirea unui rival au condus la critici aduse presupusei sale iubite pentru comportamentul ei, iar aceasta a reacționat printr-un mesaj controversat pe pagina sa de Facebook, menționând aspecte legate de banii cheltuiți pentru înmormântarea tânărului.

Narcisa, presupusa iubită a lui Mădălin, afirmă că ea s-a ocupat de costurile asociate înmormântării

După ce actualul partener al Narcisei a declarat că Mădălin și tânăra ar fi pus capăt relației lor cu șase luni în urmă, aceasta vine cu o altă dezvăluire controversată. Într-o postare pe pagina ei personală de Facebook, Narcisa subliniază faptul că ea ar fi fost cea care a suportat cheltuielile pentru înmormântarea lui Mădălin Păduran.

„Doresc să vă informez că aș dori ca părinții lui Mădălin să justifice faptul că ei au contribuit în vreun fel la înmormântarea fiului lor! Dacă nu voi fi eu cea care va dovedi că înmormântarea a fost gestionată de mine, inclusiv toate aspectele legate de aceasta, precum îmbrăcămintea, hrana, sicriul, etc.! Vreau să fim corecți, iar dacă nu voi prezenta dovezi, voi reveni cu ele”, a transmis tânăra în postarea sa de pe Facebook.

Chiar dacă unii utilizatori de internet au încercat să o contrazică, Narcisa a prezentat noi argumente împotriva familiei lui Mădălin. Ea afirmă că mașina lui Mădălin ar fi fost achiziționată cu banii părinților ei.

„Și mașina lui Mădălin a fost achiziționată cu banii părinților mei, nu știți multe, mă abțin să prezint dovezi aici” / „El se deplasa cu banii mei, nu știți cât de mult timp Mădălin nu a lucrat, nu știți! Nimeni din familia lui nu muncește, nu faceți judecăți! Nu aveți cunoștințe despre nimic”, au fost două dintre replicile lăsate de Narcisa în urma postării sale.

Cum au răspuns părinții lui Mădălin Păduran în fața acuzațiilor

La rândul lor, părinții lui Mădălin Păduran au dorit să ofere un prim răspuns în mediul online, după ce s-a sugerat că banii strânși de Narcisa prin donații ar fi fost pentru înmormântarea fiului lor.

Tatăl lui Mădălin afirmă că mama Narcisei a deschis un cont pentru donații fără acordul și fără solicitarea familiei sale. Bărbatul a transmis, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că banii nu au ajuns la familia lui și că Narcisa încearcă să profite de întreaga situație.

„Doresc să vă informez, în calitate de părinte al lui Mădălin Paul, care a decedat în urma unui accident, că mama Narcisei a creat un cont pentru donații fără consimțământul sau cererea noastră, folosind această situație nefericită pentru a strânge bani pentru Mădălin, sume care nu ne-au ajuns nouă până în prezent. Ea profită de durerea noastră și încearcă să tragă foloase din această situație. Îmi pare rău pentru cei care au donat bani în acel cont, crezând că aceștia ajung la noi”, a scris tatăl lui Mădălin în postarea sa pe Facebook.

Leave a Comment

Au încheiat un acord cu PRO TV. Este cel mai important transfer al anului în televiziune!

Revenirea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pe micul ecran a generat o explozie de entuziasm în comunitatea media. Anunțul că cei trei celebri bucătari se întorc la prima lor dragoste, PROTV, ca jurați în cel de-al nouălea sezon al emisiunii “MasterChef”, a stârnit valuri de bucurie și anticipație în rândul telespectatorilor și fanilor gastronomiei.

Vestea a fost oficializată de PRO TV marți, 16 aprilie, într-un mod care a captat atenția întregii industrii media din România. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, nume consacrate în universul culinar al țării, vor reveni în forță pe micile ecrane pentru a îndruma și evalua talentele gastronomice ale concurenților din cel mai prestigios concurs culinar din România.

„Suntem extrem de încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știm că mulți dintre telespectatorii PRO TV așteptau cu nerăbdare această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați ai MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, subliniind importanța acestui moment pentru televiziunea românească.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a adăugat Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV, evidențiind semnificația acestui moment pentru întreaga echipă a postului de televiziune.

Reacția lui chef Sorin Bontea după semnarea contractului cu PROTV

Pentru chef Sorin Bontea, revenirea la MasterChef este ca întoarcerea la prima sa dragoste, un moment plin de emoție și amintiri. “Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a mărturisit acesta, reflectând asupra experienței sale în cadrul emisiunii.

Chef Florin Dumitrescu despre revenirea la MasterChef

Pentru chef Florin Dumitrescu, revenirea la MasterChef înseamnă întoarcerea la rădăcinile sale și la o provocare pe care o consideră esențială în evoluția sa profesională. “MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să î

mi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a afirmat chef Dumitrescu, exprimându-și recunoștința față de impactul pe care emisiunea l-a avut în viața sa.

Chef Cătălin Scărlătescu: “MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia”

Pentru chef Cătălin Scărlătescu, revenirea la MasterChef este o oportunitate de a se reconecta cu rădăcinile și cu pasiunea pentru gastronomie care l-au definit pe parcursul carierei sale. “Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a subliniat chef Scărlătescu, exprimându-și entuziasmul pentru această nouă etapă în cariera sa profesională.

Leave a Comment