La casa lui Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Iată-i cum lucrează pământul de la țară! Actorul ară cu tractorul, iar solista alături de fiica ei vopsesc pomii din livadă.

Stilul de viață simplu al Dana Nălbaru și Dragoș Bucur la țară este admirat de toată lumea, ei alegând să se bucure de liniștea de la țară în loc să trăiască în agitația cosmopolită a Bucureștiului. Cu toate acestea, această liniște vine la pachet cu munca fizică, uneori de la primele ore ale dimineții până seara. Îi putem vedea în acțiune în grădină, în livadă, lucrând din greu.

Familia Bucur-Nălbaru își trăiește viața liniștită în Moșteni-Greci, un sat din comuna Boțești, județul Argeș, unde și-au construit o casă modernă, dar trăiesc conform regulilor impuse de mediul rural. Odată cu venirea primăverii, soții Bucur-Nălbaru se ocupă de toate treburile din curte, grădină și livadă, și nu sunt deloc puține.

Fotografiile din galeria de mai jos surprind celebra familie la muncă. Dana Nălbaru s-a dus în livadă pentru a vărui pomii împotriva dăunătorilor, iar fiica lor mijlocie, Roxana Indira, nu doar că i-a ținut companie, dar a muncit alături de mama ei.

În plus, grădina lor este pregătită pentru a fi plantată cu legume, așa cum menționează Dana pe Instagram, folosind hashtagul #descoperindfericirealatara. “Curând aici vor crește legume”, a scris fosta solistă de la Hi-Q în dreptul unei fotografii în care cel mai probabil apare Dragoș Bucur, pe tractor.

În octombrie anul trecut, juratul de la “Românii au talent” a afirmat clar că acesta este visul său, să aibă un tractor și să producă suc de mere din propria livadă. “Mi-am cumpărat un tractor, acum pot face imediat suc de mere Bucuros”, a declarat Dragoș Bucur într-un interviu.

În ceea ce privește afacerile, familia are o cofetărie-patiserie care începe să crească și să atragă clienți fideli. “Patiferia este o joacă care devine treptat o afacere serioasă pentru noi. Oamenii din zonă, locuitorii din Otopeni, au început să ne cunoască și avem clienți fideli care vin în fiecare zi la ora zece fix pentru pâine și care vin în weekend pentru aprovizionare cu plăcinte, checuri sau prăjituri.

Mă bucur să am mereu un plan de rezervă, iar încercările repetate de a nu depinde doar de industria filmului sau televiziunii sunt motivante. Este încurajator să faci lucruri reale, palpabile, care aduc valoare și satisfacție fizică”, a mai adăugat Dragoș Bucur.

Leave a Comment

A adoptat o fetiță de 6 ani pe care a crescut-o pentru a deveni soția perfectă. După aceea, s-a căsătorit cu ea, iar în 1957 a lăsat-o însărcinată.

La vârsta de 60 de ani, Maude Julien a decis să împărtășească lumii întregi povestea sa cutremurătoare prin cartea autobiografică “Singura fată din lume”, dezvăluind abuzurile cumplite, atât fizice, cât și psihice, la care a fost supusă timp de 18 ani de către propriul ei tată.

Louis Didier, pe care Maude îl descrie ca fiind nebun și alcoolic, a adoptat o fetiță de șase ani, pe care a crescut-o cu un scop bizar: să devină soția perfectă.

Crescând, Maude a fost obligată să se căsătorească cu tatăl său adoptiv, iar în 1957 a venit pe lume fetița lor, Maude.

De la o vârstă fragedă, Maude a fost supusă unor “teste” menite să o transforme într-un “supraviețuitor perfect”, un fel de super-femeie rezistentă, fără frică, fără emoții.

La doar opt ani, tatăl ei o expunea la un gard electric, așteptându-se să nu arate nicio urmă de durere pe fața ei.

De asemenea, o atașa de o stâncă înaltă pentru a o învăța să se obișnuiască cu frica, o forța să consume whisky și apoi să meargă drept, iar deseori o închidea într-un beci plin de șoareci pentru a reflecta asupra vieții și morții.

Uneori, micuța era obligată să sacrifice animalele cu mâinile ei.

În 1972, Didier a permis fiicei sale să ia lecții de muzică. Un profesor venea periodic la vila lor din nordul Franței, iar după trei ani, a câștigat încrederea lui Didier, permițându-i lui Maude să meargă în oraș pentru lecții.

În timpul acestor lecții, a întâlnit un muzician care i-a captat inima, iar la 18 ani, tatăl i-a permis să se căsătorească cu el, cu condiția să se întoarcă virgină după șase luni.

Însă, așa cum era de așteptat, Maude nu s-a mai întors niciodată acasă. Didier a murit în 1981, la vârsta de 79 de ani.

Maude s-a căsătorit, a devenit mamă a doi copii și acum este bunică. Cu toate acestea, la 60 de ani, nu a reușit încă să depășească complet traumele prin care a trecut. A urmat ani întregi de terapie și acum, ea însăși este psihiatru.

Leave a Comment