A adoptat o fetiță de 6 ani pe care a crescut-o pentru a deveni soția perfectă. După aceea, s-a căsătorit cu ea, iar în 1957 a lăsat-o însărcinată.

La vârsta de 60 de ani, Maude Julien a decis să împărtășească lumii întregi povestea sa cutremurătoare prin cartea autobiografică “Singura fată din lume”, dezvăluind abuzurile cumplite, atât fizice, cât și psihice, la care a fost supusă timp de 18 ani de către propriul ei tată.

Louis Didier, pe care Maude îl descrie ca fiind nebun și alcoolic, a adoptat o fetiță de șase ani, pe care a crescut-o cu un scop bizar: să devină soția perfectă.

Crescând, Maude a fost obligată să se căsătorească cu tatăl său adoptiv, iar în 1957 a venit pe lume fetița lor, Maude.

De la o vârstă fragedă, Maude a fost supusă unor “teste” menite să o transforme într-un “supraviețuitor perfect”, un fel de super-femeie rezistentă, fără frică, fără emoții.

La doar opt ani, tatăl ei o expunea la un gard electric, așteptându-se să nu arate nicio urmă de durere pe fața ei.

De asemenea, o atașa de o stâncă înaltă pentru a o învăța să se obișnuiască cu frica, o forța să consume whisky și apoi să meargă drept, iar deseori o închidea într-un beci plin de șoareci pentru a reflecta asupra vieții și morții.

Uneori, micuța era obligată să sacrifice animalele cu mâinile ei.

În 1972, Didier a permis fiicei sale să ia lecții de muzică. Un profesor venea periodic la vila lor din nordul Franței, iar după trei ani, a câștigat încrederea lui Didier, permițându-i lui Maude să meargă în oraș pentru lecții.

În timpul acestor lecții, a întâlnit un muzician care i-a captat inima, iar la 18 ani, tatăl i-a permis să se căsătorească cu el, cu condiția să se întoarcă virgină după șase luni.

Însă, așa cum era de așteptat, Maude nu s-a mai întors niciodată acasă. Didier a murit în 1981, la vârsta de 79 de ani.

Maude s-a căsătorit, a devenit mamă a doi copii și acum este bunică. Cu toate acestea, la 60 de ani, nu a reușit încă să depășească complet traumele prin care a trecut. A urmat ani întregi de terapie și acum, ea însăși este psihiatru.

Leave a Comment

Horoscop zilnic – MIERCURI, 17 APRILIE.

Berbec
În această zi, sefii și treburile de la serviciu pot fi o sursă de stres pentru tine, dar este posibil să rezolvi conflictele și să ajungi la pace în cele din urmă. Este important să îți susții punctele de vedere cu argumente solide. Dacă colegii nu îți sunt alături, poți conta pe forțele tale interioare. După-amiaza, îți poți petrece timpul vizionând o piesă de teatru sau citind cărți captivante. De asemenea, poți avea discuții importante cu oameni erudiți.

Taur
Astăzi este o zi favorabilă pentru relațiile cu persoanele din străinătate și pentru activitățile legate de studii. Dialogurile cu cei din afara țării ar putea aduce vești interesante legate de o călătorie turistică sau profesională. Alții ar putea avea de-a face cu demersurile specifice unei forme de educație formală. Este momentul potrivit să îți îmbogățești cunoștințele prin discipline spirituale. Spre finalul zilei, poți invita prietenii la o discuție pe teme de interes comun.

Gemeni
Chestiunile financiare care implică banii și bunurile altora sunt principala preocupare a zilei. Se pot discuta probleme legate de taxe, impozite sau datorii. Relațiile cu instituțiile bancare sunt favorizate, dar este important să fii prudent. Evită cheltuielile excesive și speculațiile financiare. În ceea ce privește sănătatea, este bine să ai grijă, deoarece poți fi predispus la oboseală. Ocupă-te de activități ușoare și odihnește-te mai mult.

Rac
Astăzi, relațiile partenere și colaborările pot solicita eforturi considerabile. Partenerul de viață ar putea să-ți reproșeze implicarea excesivă în domeniul profesional. De asemenea, relațiile cu partenerii de afaceri ar putea întâmpina dificultăți, unele fiind semnificative. Ai idei bune și ești puternic în exprimare, deci fii deschis și spune ferm ce aștepți de la ceilalți sau ce te nemulțumește. Spre seară, poți organiza o mică petrecere în aer liber pentru cei dragi.

Leu
Se pare că ai multe sarcini de îndeplinit, atât în plan personal, cât și profesional. Relațiile cu colegii pot fi tensionate, dar un dialog deschis și argumentat poate rezolva multe conflicte. Fii prudent în privința confesiunilor altora și evită să îți dezvălui planurile de viitor sau părerile despre colegi și șefi. Este important să îți echilibrezi eforturile, deoarece starea ta de sănătate poate fluctua. După-amiaza, petrece timp alături de cei dragi și odihnește-te conștient.

Fecioara
Astăzi este o zi care te predispune către distracție și aventură. Veselia ta ar putea să deranjeze unele persoane din jur, deci fii prudent. Creativitatea ta este la cote înalte și poți oferi celorlalți oportunitatea să se bucure de realizările tale. S-ar putea să apară discuții aprinse cu persoana iubită sau, în funcție de caz, cu copiii. Ar fi bine să îți acorzi mai mult timp activităților care îți aduc plăcere. Spre seară, adună-ți cei dragi pentru o întâlnire amuzantă.

Balanta
Este o zi excelentă pentru a te ocupa de treburile gospodărești. Curățenia generală, reparațiile sau reamenajările interioare sunt favorizate. Este un moment deosebit atât pentru relațiile familiale, cât și pentru investițiile serioase în segmentul domestic. Ar fi bine să îți faci planuri în acest sens, deoarece există șanse mari de realizare. Ascultă dorințele celor dragi legate de casă și patrimoniu familial. Comunicarea este favorizată și ar trebui să profiți de acest lucru.

Scorpion
Astăzi pare să fie o zi cu multe drumuri scurte de parcurs. Este o perioadă favorabilă pentru întâlniri și discuții cu persoanele din anturajul apropiat. Comunicarea este la cote înalte, iar tu ai idei bune și putere de exprimare. Totuși, fii prudent și nu dezvălui planurile tale de viitor sau părerile tale despre colegi și șefi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a susține examene sau interviuri specifice formelor de educație. Larghează-ți orizonturile cunoașterii prin lectură și studii aprofundate.

Sagetator
Chestiunile financiare sunt principala temă a zilei pentru tine. Poți primi cadouri și recompense substanțiale. Mulțumește-te cu ceea ce ai sau cu ceea ce primești, deoarece este un preambul la ceea ce urmează. Este vorba despre bani câștigați din munca ta. Dacă faci un bilanț între eforturile tale și recompensa, s-ar putea să te simți nemulțumit. Energie vitală poate fluctua, așa că trebuie să îți dosezi eforturile!

Capricorn
Astăzi te caracterizează egoismul. Chiar dacă ești plin de energie și vioiciune, eforturile tale sunt mai mult orientate către propria ta persoană. Ești foarte vorbăreț. Fii prudent și echilibrează-ți elanul de a împărtăși tuturor isprăvile tale sau planurile de viitor. Ar fi bine să te relaxezi la un salon de înfrumusețare sau să ai discuții cu specialiști în dezvoltare personală și relațională. Sănătatea ta este vulnerabilă.

Varsator
Astăzi nu ești prea implicat în evenimentele cotidiene. Simți nevoia să petreci timp doar cu tine însuți. Se recomandă activități ușoare și evitarea provocărilor din partea celorlalți, împreună cu multă odihnă. Sănătatea ta este vulnerabilă, așa că folosește remedii naturiste pentru a te simți mai bine și fă plimbări în aer liber. Spre seară, petrecerea timpului alături de cei dragi îți poate aduce beneficii serioase. Fii deschis către ceilalți!

Pesti
Te afli înconjurat de prieteni adevărați astăzi. Dialogurile cu aceștia vor fi la cote înalte. Un protector important va apărea în viața ta, așa că fii atent la informațiile prețioase pe care le poți primi în legătură cu domeniul profesional și relațiile de parteneriat. Chiar dacă imaginea ta în ochii celorlalți este minunată, nu te lăsa impresionat. Sefii te susțin, dar relațiile cu colegii lasă mult de dorit. În a doua parte a zilei, petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Leave a Comment