Care este prețul sicriului în care a fost îngropat corpul fără viață al lui Costel Corduneanu. Doar câțiva pot să-și permit această sumă…

Costul sicriului în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a devenit subiect de discuție în rândul publicului, fiindcă această sumă este una care rar este accesibilă pentru majoritatea oamenilor. Interlopul, cunoscut pentru trecutul său în sport la echipele Steaua și Dinamo, se pregătește să fie condus pe ultimul drum în zilele ce urmează.

Puține persoane își permit să scoată din buzunar suma necesară pentru achiziționarea unui astfel de sicriu, care reprezintă o investiție semnificativă. Această realitate evidențiază discrepanțele economice și sociale din societate, iar familia interlopului a fost una dintre excepțiile care nu s-a uitat la bani în organizarea funeraliilor.

Rudele s-au mobilizat rapid și au organizat niște funeralii impresionante pentru cel supranumit “Stăpânul Moldovei”, care a murit la vârsta de 54 de ani, într-un spital din Târgu Mureș. Problemele de sănătate cu care se confrunta Costel Corduneanu au fost cunoscute, iar acum cei apropiați se pregătesc pentru ceremonia de înmormântare care va avea loc în cursul zilei de vineri, 19 aprilie 2024, în cimitirul Eternității din Iași. Pentru acest eveniment solemn, soția defunctului a achitat o sumă impresionantă, inclusiv pentru sicriu.

Sicriul în care a fost așezat trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu este unul de lux, tip Boston aristocrat, de culoare neagră și tapițat cu alb. Finisajele sale sunt premium, iar capitonajul și garniturile sunt confecționate din mătase, toate accesoriile funerare fiind de cea mai înaltă calitate.

Deschiderea capacului sicriului se face din două capace, în stil american, și conform informațiilor disponibile online, acesta este considerat cel mai mare și încăpător sicriu existent pe piață, având dimensiuni de 2,15 metri lungime, 80 de centimetri lățime și 70 de centimetri înălțime. În ceea ce privește prețul, acesta începe de la 10.000 de lei și poate ajunge până la 20.000 de lei, în funcție de lemnul și materialele folosite.

În legătură cu speculațiile privind înmormântarea lui Costel Corduneanu cu onoruri militare, acestea au fost infirmate de structurile MAI și MApN. Chiar dacă în trecut, el a fost implicat în sportul de performanță și a reprezentat România, partea negativă a vieții sale, legată de infracțiuni, droguri și alte activități ilicite, îl exclud din posibilitatea de a primi astfel de onoruri la înmormântare.

Leave a Comment

O nouă plecare neașteptată de la Antene! Vedeta a fost concediată din trustul Intact din cauza audienței…

O nouă schimbare bruscă a avut loc în cadrul Antenelor. De această dată, o vedetă apreciată de publicul larg a fost concediată din trustul Intact, din cauza unor probleme legate de audiență, care s-ar părea că nu au fost satisfăcătoare.

Această mișcare vine ca o continuare a unei serii de plecări rapide de la Antene. După ce jurații de la emisiunea „Chefi la Cuțite” au spus adio trustului Intact și au semnat recent cu Pro TV, fluxul de plecări continuă să fie în atenția publicului. Ce s-a întâmplat de această dată?

Plecările din trust par să se înmulțească, iar cea mai recentă este cea a lui Ștefan Lungu. Acesta a fost până recent unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena Stars. Cu toate acestea, se pare că acum vedeta părăsește trustul.

Trebuie să menționăm că vestea nu este chiar atât de surprinzătoare. Încă de la începutul anului, conducerea trustului Intact a luat decizii care au vizat un număr semnificativ de angajați.

Cu alte cuvinte, cei care nu au atins standardele de performanță au fost concediați. Acum, Ștefan Lungu este unul dintre cei concediați. Plecarea sa din Antene reprezintă încă un episod din seria plecărilor bruște, iar motivul pare să fie legat de audiență.

Ștefan Lungu, concediat de la Antena Stars
Mai exact, contractul prezentatorului de la „Star Matinal” a fost reziliat. Informațiile din presă sugerează că conducerile Intact nu au fost mulțumite de audiențele înregistrate în ultima perioadă. Astfel, s-a cerut o schimbare.

Ștefan Lungu aducea zilnic cele mai importante informații ale momentului, alături de Ramona Ilie și Ștefania Duca. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu a fost suficient nici pentru patroni, nici pentru telespectatori.

El s-a alăturat echipei matinalului de la Antena Stars în toamna anului trecut, când a început un nou sezon. Chiar dacă are o experiență vastă în domeniul televiziunii, se pare că acest lucru nu a contat în final.

După plecarea celor trei chefi de la Antena 1, au urmat o serie de demisii în trust. La finalul anului trecut, Cristian Ionescu, directorul Antena Stars timp de aproape un deceniu, a decis să părăsească brusc Antene.

Leave a Comment