O nouă plecare neașteptată de la Antene! Vedeta a fost concediată din trustul Intact din cauza audienței…

O nouă schimbare bruscă a avut loc în cadrul Antenelor. De această dată, o vedetă apreciată de publicul larg a fost concediată din trustul Intact, din cauza unor probleme legate de audiență, care s-ar părea că nu au fost satisfăcătoare.

Această mișcare vine ca o continuare a unei serii de plecări rapide de la Antene. După ce jurații de la emisiunea „Chefi la Cuțite” au spus adio trustului Intact și au semnat recent cu Pro TV, fluxul de plecări continuă să fie în atenția publicului. Ce s-a întâmplat de această dată?

Plecările din trust par să se înmulțească, iar cea mai recentă este cea a lui Ștefan Lungu. Acesta a fost până recent unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena Stars. Cu toate acestea, se pare că acum vedeta părăsește trustul.

Trebuie să menționăm că vestea nu este chiar atât de surprinzătoare. Încă de la începutul anului, conducerea trustului Intact a luat decizii care au vizat un număr semnificativ de angajați.

Cu alte cuvinte, cei care nu au atins standardele de performanță au fost concediați. Acum, Ștefan Lungu este unul dintre cei concediați. Plecarea sa din Antene reprezintă încă un episod din seria plecărilor bruște, iar motivul pare să fie legat de audiență.

Ștefan Lungu, concediat de la Antena Stars
Mai exact, contractul prezentatorului de la „Star Matinal” a fost reziliat. Informațiile din presă sugerează că conducerile Intact nu au fost mulțumite de audiențele înregistrate în ultima perioadă. Astfel, s-a cerut o schimbare.

Ștefan Lungu aducea zilnic cele mai importante informații ale momentului, alături de Ramona Ilie și Ștefania Duca. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu a fost suficient nici pentru patroni, nici pentru telespectatori.

El s-a alăturat echipei matinalului de la Antena Stars în toamna anului trecut, când a început un nou sezon. Chiar dacă are o experiență vastă în domeniul televiziunii, se pare că acest lucru nu a contat în final.

După plecarea celor trei chefi de la Antena 1, au urmat o serie de demisii în trust. La finalul anului trecut, Cristian Ionescu, directorul Antena Stars timp de aproape un deceniu, a decis să părăsească brusc Antene.

Leave a Comment

Cât de mult câștigă Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV. Jurații de la MasterChef România sunt recompensați generos.

Cât de mult primește Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV? Aceasta este întrebarea pe buzele multora, iar jurații de la MasterChef România sunt plătiți generos de postul de televiziune de pe Pache Protopopescu, unde au făcut prima lor apariție pe micile ecrane.

Ce sumă încasează Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de la Pro TV? Acești renumiți bucătari au semnat contracte avantajoase după ce au părăsit cârma emisiunii culinare Chefi la cuțite de la Antena 1.

Potrivit news18.ro, acești experți în gastronomie ar fi câștigat de la vechiul lor loc de muncă suma impresionantă de 300.000 de euro pe an. Odată cu trecerea la Pro TV, au reușit să negocieze revenirea lor pe micile ecrane în condiții financiare extrem de favorabile.

În ultimele luni, cei trei jurați au purtat mai multe discuții cu conducerea Pro TV. Astfel, în prezent, aceste vedete primesc dublu față de salariul lor anterior, adică 600.000 de euro pe an, o sumă considerabilă pentru un proiect de acest fel.

Este clar că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu știu să-și pună prețul în astfel de situații, așteptând momentul potrivit pentru a face o lovitură în formula care i-a consacrat.

Revenirea la Pro TV reprezintă un moment important pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Acești foști jurați de la Chefi la cuțite sunt așteptați cu sufletul la gură de producătorii show-ului MasterChef România.

Bucătarii sunt încântați să revină la prima lor dragoste, deoarece aici, la Pro TV, și-au început cariera în televiziune acum 12 ani. Nu au uitat niciunul dintre ei această amintire, fiind locul unde au purtat primele lor șorțuri și au avut primele întâlniri cu pasionații de arta culinară.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef şi a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin şi Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite şi respectate personalităţi TV din România.

MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie şi emoţie”, a declarat Antonii Mangov, Director de Programe Pro TV.

Leave a Comment