A adoptat o fetiță de 6 ani pe care a crescut-o pentru a deveni soția perfectă. După aceea, s-a căsătorit cu ea, iar în 1957 a lăsat-o însărcinată.

La vârsta de 60 de ani, Maude Julien a decis să împărtășească lumii întregi povestea sa cutremurătoare prin cartea autobiografică “Singura fată din lume”, dezvăluind abuzurile cumplite, atât fizice, cât și psihice, la care a fost supusă timp de 18 ani de către propriul ei tată.

Louis Didier, pe care Maude îl descrie ca fiind nebun și alcoolic, a adoptat o fetiță de șase ani, pe care a crescut-o cu un scop bizar: să devină soția perfectă.

Crescând, Maude a fost obligată să se căsătorească cu tatăl său adoptiv, iar în 1957 a venit pe lume fetița lor, Maude.

De la o vârstă fragedă, Maude a fost supusă unor “teste” menite să o transforme într-un “supraviețuitor perfect”, un fel de super-femeie rezistentă, fără frică, fără emoții.

La doar opt ani, tatăl ei o expunea la un gard electric, așteptându-se să nu arate nicio urmă de durere pe fața ei.

De asemenea, o atașa de o stâncă înaltă pentru a o învăța să se obișnuiască cu frica, o forța să consume whisky și apoi să meargă drept, iar deseori o închidea într-un beci plin de șoareci pentru a reflecta asupra vieții și morții.

Uneori, micuța era obligată să sacrifice animalele cu mâinile ei.

În 1972, Didier a permis fiicei sale să ia lecții de muzică. Un profesor venea periodic la vila lor din nordul Franței, iar după trei ani, a câștigat încrederea lui Didier, permițându-i lui Maude să meargă în oraș pentru lecții.

În timpul acestor lecții, a întâlnit un muzician care i-a captat inima, iar la 18 ani, tatăl i-a permis să se căsătorească cu el, cu condiția să se întoarcă virgină după șase luni.

Însă, așa cum era de așteptat, Maude nu s-a mai întors niciodată acasă. Didier a murit în 1981, la vârsta de 79 de ani.

Maude s-a căsătorit, a devenit mamă a doi copii și acum este bunică. Cu toate acestea, la 60 de ani, nu a reușit încă să depășească complet traumele prin care a trecut. A urmat ani întregi de terapie și acum, ea însăși este psihiatru.

Leave a Comment