Ce mai face chef Gigi Nicolae de la Chefi la cuțite sezon 10. Cu ce se ocupă acum și cum l-a schimbat experiența show-ului culinar:

Într-un interviu recent, Gigi Nicolae a vorbit despre experiența sa la “Chefi la cuțite” în sezonul 10, o perioadă pe care o descrie ca fiind o schimbare majoră în viața lui. Acest parcurs în televiziune l-a ajutat să-și depășească teama de camere și i-a adus o mai mare vizibilitate, impulsionându-i și cariera în industria culinară.

După emisiune, Gigi și-a extins afacerea, deschizând un al doilea restaurant fast-food în București, în completarea locației pe care o deține de șapte ani în Ploiești, unde beneficiază și de sprijinul părinților săi. Chef Gigi face naveta între cele două orașe pentru a supraveghea afacerile și se gândește deja să deschidă și alte locații în București, pe măsură ce afacerea se dezvoltă.

El a mărturisit că fiecare detaliu din meniul său este personalizat, de la sosuri preparate după rețete proprii la cartofi proaspeți, și a investit mult timp în perfecționarea preparatelor pentru a le oferi clienților ceva cu adevărat unic.

Fostul concurent păstrează o legătură strânsă cu colegii din sezonul 10 și chiar are un grup de WhatsApp cu aceștia. Recent, unii dintre ei l-au vizitat la restaurant, iar el s-a bucurat să-și revadă prietenii de la show.

Dacă ar avea ocazia să participe din nou la “Chefi la cuțite”, Gigi și-ar dori să facă parte din echipa lui Chef Orlando Zaharia. El a menționat că i-ar surprinde pe jurați cu preparate speciale, cum ar fi burgeri sau fasole cu afumătură.

Leave a Comment