Corina Caragea a explodat: “Eu nu lucrez, sunt căsătorită cu un domn mai în vârstă, generos”

Corina Caragea, cunoscuta prezentatoare a știrilor din domeniul sportului de la PRO TV, este pasionată de călătorii și poate fi considerată chiar un turist profesionist.

Atunci când are câteva zile libere, Corina preferă să plece în străinătate, fie pentru vacanțe mai lungi, fie pentru scurte evadări, în destinații atât îndepărtate, cât și aproape de casă. Această pasiune pentru călătorii a făcut ca pe marginea vieții sale să apară unele discuții și bârfe.

Pagina ei de Instagram este un adevărat ghid turistic. Corina, cu părul său întunecat ca abanosul, a experimentat multe în viața ei, iar călătoriile reprezintă una dintre marile ei pasiuni.

Această atracție către călătorii a stârnit interesul unora, care s-au întrebat cum își permite să călătorească atât de des. Corina Caragea, însă, a ales să răspundă cu umor la aceste bârfe.

Corina Caragea, despre călătorii și pasiunea ei pentru a descoperi lumea
„Mulți cred, poate din cauza comentariilor pe rețelele sociale, că nu lucrez deloc, ci trăiesc doar din generozitatea unui soț bătrân și stau tot timpul în vacanțe luxoase. Evident, este doar o glumă.

Îmi place foarte mult să călătoresc, iar această pasiune este cea care îmi consumă cei mai mulți bani. Nu cheltui banii pe haine, bijuterii, mașini sau alte lucruri materiale, ci îmi place să caut oferte bune, să zbor cu companii low-cost și, de multe ori, chiar și atunci când am doar un weekend liber sau câteva zile, îmi place să explorez noi destinații”, a explicat Corina Caragea într-un interviu pentru EGO.ro.

Leave a Comment