Cunoașteți-o pe bunica (77 de ani), care radiază de sănătate: „Beau asta și sunt mai sănătoasă decât mulți tineri!”

Problema hipertensiunii arteriale și a nivelului ridicat de zahăr din sânge este o problemă cu care se confruntă o mare parte a populației lumii în prezent.

În plus față de terapiile medicale adecvate în funcție de severitatea stării de sănătate, mulți oameni recurg de ani de zile la metode naturale care pot ajuta la stabilizarea acestor afecțiuni.

Astăzi, vă prezentăm rețeta unei bunici de 77 de ani din Rusia, care, cu ajutorul cepei, își menține sub control nivelul zahărului și al sângelui, afirmând că starea ei de sănătate este mult mai bună decât cea a multor tineri din zilele noastre.

REȚETĂ:
În fiecare dimineață, se pun la fiert mai multe cepe decojite (aproximativ 300 de grame) în 250 de mililitri de apă. Se lasă să fiarbă timp de 8-10 minute.

Lichidul obținut este împărțit în trei părți egale: se consumă câte o porție cu jumătate de oră înainte de micul dejun, prânz și cină.

Tratamentul se aplică timp de 10 zile fără întrerupere, după care se face o pauză de 10 zile, continuând apoi conform acestui ciclu timp de maxim 6 luni.

Acest remediu natural furnizează organismului doza necesară de fier, calciu, zinc, mangan și cobalt.

Datorită faptului că crește sub pământ, ceapa este bogată în uleiuri esențiale naturale, precum și în acid fitic, care a fost dovedit că distruge bacteriile din plămâni.

Apa fiartă de ceapă are un efect benefic în tratarea ulcerelor, ulcerelor gastrice și a afecțiunilor respiratorii, contribuind, de asemenea, la prevenirea infecțiilor bacteriene.

Leave a Comment