Dezvăluirea surprinzatoare a lui Florin Piersic: Familia mea

Florin Piersic a dezvăluit într-un interviu acordat la Antena 3 că îi este copleșitor de teamă de moarte. Legendarul actor, iubit și respectat de întreaga națiune, a transmis un mesaj profund de compasiune și solidaritate, adresându-se în special celor care au suferit pierderi în această perioadă dificilă a pandemiei.

Cu o sinceritate cutremurătoare, Piersic a împărtășit durerea sa și a arătat empatie față de cei care au trecut prin momente de suferință și pierdere. “Sunt alături de voi, vă înțeleg durerea din adâncul sufletului. Trecem cu toții prin această tragedie uriașă provocată de pandemie, și vreau să vă aduc un gând de alinare, de încurajare pentru cei care au pierdut pe cineva drag în aceste vremuri sumbre”, a mărturisit el.

Recunoscându-și frica de moarte, Piersic a făcut o confesiune tulburătoare. El a subliniat că uneori îi este dificil să rostească cuvântul “moarte”, preferând să folosească metafora “a plecat într-o stea”. Astfel, el își exprimă credința că cei dragi care părăsesc această lume sunt undeva sus, privind în jos și veghind asupra celor pe care îi iubesc.

“Jur că vă spun adevărul. Jur! Mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar eu, mi-e greu și să pronunț cuvântul ‘moarte’. Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă voi să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la voi, așa cum eu azi mă gândesc la voi și vă doresc tot, dar TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple vouă”, a adăugat el, transmițându-și gândurile și dorințele de bine pentru toți cei care trec prin momente dificile.

Leave a Comment