Fanii lui Johnny Depp observă ceva ciudat la actor – despre ce este vorba?

Ceva nu e în regulă cu el și fanii sunt îngrijorați. 💔😢 Află ce s-a întâmplat cu Johnny

Bătălia legală a lui Johnny Depp cu fosta sa soție Amber Heard a fost un subiect major de dezbatere pentru mult timp. Heard l-a acuzat pe Depp de abuz în timpul procesului lor de defăimare de mare profil, dar actorul a câștigat cazul când juriul a decis în favoarea sa.

După ce și-a apărat reputația, Depp a făcut o revenire când a fost recunoscut pentru talentul său actoricesc la Festivalul de Film de la Cannes.

Prima apariție publică a lui Depp de când bătălia legală cu Heard s-a încheiat în 2022 a fost la festival. Actorul a primit ovații în picioare timp de șapte minute la începutul Festivalului de Film de la Cannes din 2023, în Paris, Franța. Părea emoționat în timpul ovațiilor în picioare, dar nu a plâns. A salutat publicul de pe balcon.

Fanii l-au întâmpinat cu căldură pe Depp când a ajuns la Cannes. Mii de susținători s-au adunat în afara Palatului cu pancarte, sperând să-și vadă eroul.

Depp a petrecut cinci minute cu fanii afară înainte de a merge pe covorul roșu, dându-le ocazia să-l atingă. În ciuda faptului că a câștigat cazul, Depp s-a ținut departe de Hollywood de când Heard l-a acuzat de abuz. Într-un interviu la Festivalul de Film de la Cannes, Depp a spus că nu va lăsa bătălia legală cu Heard să definească cine este el.

Cu toate că Depp a fost bine primit la festival, prietenii lui Heard au criticat organizatorii pentru invitația făcută. Jurnalista Eve Barlow, prietena lui Heard, a spus că organizatorii evenimentului au o istorie de sprijinire a abuzatorilor.

Thierry Fremaux, directorul festivalului, a spus că nu știa despre reputația lui Depp în SUA. A afirmat că pur și simplu respectă legea.

Este vorba despre acțiune conform legii, gândire liberă și exprimare liberă. Nu am discuta despre asta dacă Johnny Depp ar fi fost interzis să joace în filme sau dacă filmele în sine ar fi fost interzise.

Leave a Comment