Gabriela Cristea a avut parte, din nou, de un val de critici din partea internauţilor după ce a postat un clip în care pregăteşte zacusca. Greşeala de preparare pe care au sesizat-o urmăritorii vedetei

Gabriela Cristea și controversa rețetei de zacuscă: Cum a răspuns vedeta criticilor
Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziunea românească, a intrat recent în atenția urmăritorilor săi din mediul online după ce a împărtășit o rețetă personală de zacuscă. Deși rețeta a fost bine primită de mulți, unii dintre internauți au criticat anumite aspecte, în special faptul că vedeta nu călește ceapa în preparatul său.

Răspunsul Gabrielei Cristea: „Fiecare gătește cum consideră de cuviință”
Vedeta a explicat într-o postare detaliată pe Facebook că preferă să fiarbă ceapa în loc să o călească, motivând că are arsuri la stomac atunci când consumă mâncăruri cu ceapă prăjită. Gabriela a subliniat că fiecare are propriul stil de a găti și că aceasta este metoda care i se potrivește cel mai bine.

„Nu e literă de lege cum fac eu sau cum faceți voi. Eu nu călesc ceapa pentru că am arsuri la stomac, așa că prefer să o fierb în zacuscă. Știu că gustul ar putea fi diferit, dar așa îmi place mie și e o rețetă pe care am preluat-o de la soacra mea. Anul acesta, zacusca a ieșit senzațională, făcută la foc de lemne, afară, în tuci. După ce am lăsat un borcan în frigider peste noapte, am gustat-o și a fost perfectă!” a declarat Gabriela.

O rețetă personală și apreciată de familie
Gabriela a povestit că rețeta sa de zacuscă, care include și fasole, este inspirată din bucătăria tradițională și a fost preluată de la soacra sa. „Zacusca cu fasole are o finețe aparte, iar după ce borcanele stau o lună, gustul devine și mai bun,” a adăugat vedeta.

În același timp, Gabriela a ținut să precizeze că nu este bucătar profesionist și că nu își propune să ofere rețete perfecte, ci doar să împărtășească experiențele sale culinare: „Dacă vreți să încercați rețeta mea, foarte bine. Dacă preferați să faceți zacusca așa cum o știți voi, e la fel de bine.”

Compararea prețurilor din vacanțe
Într-o altă postare, Gabriela Cristea a vorbit despre diferențele de prețuri întâlnite în vacanțe. Recent, vedeta și familia sa au fost în Grecia, unde au observat că produsele din aeroport erau considerabil mai accesibile decât cele din București. Gabriela a menționat că pentru aceleași tipuri de produse – sandvișuri și băuturi – au plătit jumătate din prețul pe care l-ar fi achitat în Capitală.

„În București, am plătit 400 de lei pentru câteva sandvișuri și apă. În Grecia, pentru aceleași produse, am plătit jumătate. Diferențele sunt vizibile și, de fiecare dată când călătoresc, împărtășesc aceste detalii cu voi,” a spus vedeta.

Gabriela Cristea: Deschisă la dialog și la schimb de experiențe
Deși criticată uneori, Gabriela Cristea continuă să fie activă în online, împărtășind momente din viața sa personală și profesională. Răspunsul său sincer la comentariile despre rețeta de zacuscă demonstrează că vedeta este deschisă la opiniile diferite, dar își păstrează stilul propriu, subliniind că fiecare are libertatea de a găti și de a experimenta după propriile preferințe.

Leave a Comment