Gabriela Cristea a pregătit trei rețete delicioase pentru familia sa: “Pur și simplu se topesc în gură.”

Tavi Clonda a dezvăluit câteva dintre deliciile culinare pregătite de soția sa, Gabriela Cristea, evidențiind topul celor trei feluri de mâncare preferate în familia lor.

„Aș putea să fac un top 3 la mâncăruri și un top 3 la deserturi. La desert ar fi așa: cozonacii, plăcinta de iaurt…”, a menționat Tavi Clonda.

„Dar fac și o plăcintă cu brânză și spanac sărată…”, a intervenit Gabriela Cristea.

„Acum, mi-au venit în cap clătitele. Deci, clătite precum face Gabriela… se topesc în gură. Nu simți coca, pâinea aceea. Și mereu ies la fel! Și cât voi degusta acum la cozonaci, la choux-urile și altele asemenea pe care doar eu le degust. M-a terminat!”, a adăugat Tavi Clonda.

„La mâncare avem așa: creveți în sos de unt cu sos roșu, ciorbiță de perișoare super bună, ras afour de vită sau de pui. Gătește din toate zonele gastronomice”, a continuat Tavi Clonda.

„Să știți că mănâncă mâncare tradițională, nu vă închipuiți că gătesc numai fonfleuri”, a subliniat Gabriela Cristea.

„Mai sunt multe, printre care și sarmalele. Mama nu s-a supărat, dar i-am zis că a depășit-o un pic Gabriela. Și mama le face bune, dar ca ale Gabrielei nu le face nimeni, nu zic asta că e nevasta mea. Am mai mâncat și eu prin alte părți, dar ca ea nu le face nimeni. Are niște combinații cu ingredientele, cu afumătura”, a completat Tavi Clonda în podcastul lui Damian Drăghici.

În altă ordine de idei, Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, a intrat recent în lumea antreprenoriatului, deschizând un atelier artizanal în care produce cozonaci, prăjituri și zacuscă. Acesta este situat în zona Crevedia și, datorită numărului mare de comenzi, vedeta este în căutare de personal. Cu toate acestea, au apărut și comentarii răutăcioase la adresa ei, critici fiind adresate folosirii unor chimicale în compoziția prăjiturilor și cozonacilor sale.

Leave a Comment