Gabriela Cristea, luată la rost de internauți. Aceștia au criticat-o pentru aspectul său.

Gabriela Cristea a fost subiectul discuțiilor pe internet de mult timp. De data aceasta, a fost criticată pentru aspectul său fizic, iar vedeta nu a rămas indiferentă, ci a reacționat imediat.

„Suntem obișnuiți de mult timp cu critici (n.r). Ea este și mai mult timp în showbiz, fiind și mai experimentată. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Ceea ce a deranjat-o cel mai tare a fost faptul că s-a scris că a băut la emisiune. M-am supărat pe ea pentru că a fost deranjată de asta. Am discutat despre ea, și aceasta a fost cea mai deranjantă parte. În rest, nu a fost așa mare lucru. O deranjează știrea despre cozonacii ei, dar a făcut și acte, iar toată lumea a avut timp să vadă ce fel de persoană este în timpul acesta. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o din plăcere. Oamenii au zis că vor și ei. Ea găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a declarat recent Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Chiar dacă se confruntă cu acest val de critici și păreri tăioase de ceva timp, Gabriela Cristea pare încă să fie afectată de ceea ce spun internauții despre ea. Totuși, vedeta a luat atitudine și le-a răspuns imediat.

Clipul video pe care l-a postat arăta prepararea unui fel de mâncare, însă utilizatorii s-au concentrat asupra aspectului său.

„Gabriela a mâncat-o pe Marceluța?”, „Doamne, nici nu-i dai 70 de ani bunicii tale! Bravo vouă! Sănătate, mamaie!”, „Femeia bătrână face ciorba bună”, „Să te mândrești cu bunica ta”, „Frumoasă bunică ai. Să-ți trăiască!”, „De ce nu a folosit protecție solară..?”, „Ce doamnă a fost … și ce a ajuns”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Leave a Comment