Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră, dar pasiunea ei pentru gătit este la fel de cunoscută și apreciată. Celebritatea nu se limitează doar la a-și împărtăși rețetele și abilitățile culinare cu familia și prietenii, ci a dus pasiunea pentru gătit la un nivel superior, transformând-o într-o afacere înfloritoare. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa: Capriciile Iubirii” a deschis propriul atelier de producție, punându-și amprenta asupra unor delicioși cozonaci, pregătiți chiar de ea.
Videoclipurile în care Gabriela Cristea împărtășește rețetele sale de cozonaci pufosi au strâns de-a lungul timpului sute de mii de vizualizări pe YouTube. Recent, pasiunea ei pentru gătit a evoluat într-o afacere serioasă, oferind oportunitatea celor interesați să se bucure de preparatele sale direct de la sursă.
Partenera lui Tavi Clonda a anunțat lansarea propriei afaceri cu cozonaci artizanali, fabricați cu ingrediente de cea mai bună calitate și pregătiți cu grijă și devotament chiar de către ea, în timpul liber.
Prețurile pentru cozonacii preparați de Gabriela Cristea variază în funcție de sortiment. Pe pagina oficială a afacerii sale, ea se mândrește cu utilizarea exclusivă a ingredientelor premium în produsele sale, fără adaosuri artificiale, pentru a oferi o aromă și un gust remarcabile.
“Avem controlul deplin al procesului de producție, de la framantare până la ambalare, și obținem de fiecare dată un produs proaspăt, premium, care se păstrează în condiții optime până la servire”, se menționează pe site-ul web.
De asemenea, datorită producerii în serii limitate, procesul nu este grabit, iar cozonacii au un gust delicios, echilibrat, asemănător cu cel făcut în casă. Reteta se bazează pe răbdare, iar uneori surprinde cu forme inovatoare, conform promisiunii Gabrielei Cristea pe platformele sale online.
Gama de cozonaci este diversificată și concepută pentru a satisface toate preferințele culinare. De la celebrele cozonaci cu ciocolată, cremă de gianduia și nuci, la cei cu fistic sau piure de mere, cei interesați de produsele gătite după rețeta Gabrielei Cristea au o varietate de opțiuni.
Prețurile reflectă rețetele inedite, dar sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cozonacii mai simpli, precum cei cu mere, nucă sau caramel sărat, pornesc de la 85 de lei, în timp ce sortimentele mai complexe, cum ar fi cel cu fistic, ajung la 140 de lei. Fiecare cozonac cântărește 900 de grame, iar prezentatoarea TV a început deja să primească comenzi pentru perioada Paștelui.
“Vreau să vă mulțumesc vouă, celor care ați fost aproape de mine, chiar de la început. Am avut o surpriză foarte plăcută să constatăm că sunteți mulți din comunitatea mea care vă doreați să gustați din bucatele pe care eu le-am tot postat de-a lungul timpului. Sunt convinsă că am pornit în această călătorie din momentul în care am luat prima tigaie în mână și m-am gândit dacă oare aș putea să gătesc vreodată ceva comestibil pentru mine și uite că lucrurile s-au aranjat încet, încet. Am început să fiu pasionată de gătit, să fac rețete din ce în ce mai sofisticate, fără să mi se pară că este un capăt de lume”, a mărturisit Gabriela Cristea online.
În plus, deși momentan se concentrează pe cozonaci în atelierul său artizanal, prezentatoarea a dezvăluit că testează și explorează prod