Kira Hagi, fotografie memorabilă cu mama, mătușa și bunicii. De ziua ei, fiica lui Gică Hagi a fost celebrată pe scenă.

Kira Hagi, tânăra care strălucește în lumea teatrului și filmului, a sărbătorit recent frumoasa vârstă de 28 de ani într-un mod special și emoționant, la Palatul Național al Copiilor. Această întâlnire a fost una deosebită, marcând o etapă importantă în viața ei, și a fost marcată de prezența unui public entuziast și recunoscător. Spectacolul în care a evoluat, intitulat “Sistemul perfect”, a adus un plus de farmec evenimentului, iar coincidența între vârsta Kirei și durata relației părinților săi, Gheorghe și Marilena Hagi, a adăugat o notă de emoție și deplinețe momentului.

Kira Hagi este o prezență fermecătoare atât pe scenă, cât și în lumea cinematografiei. De la momentele copilăriei, când era o fetiță gingașă ce își ținea tatăl de mână pe terenul de fotbal, și până în prezent, când s-a transformat într-o femeie frumoasă și talentată, parcursul ei a fost unul impresionant. Născută în 1996 la Barcelona, în timpul perioadei când tatăl ei activa în lumea fotbalului spaniol, Kira și-a urmat pasiunea pentru artă și a absolvit Academia de Film de la New York. Aici și-a conturat drumul în lumea filmului, jucând roluri memorabile în producții precum „Între chin și Amin”, „În carte”, „Fata visează”, „Fragil” și „Jane simplă și jocul întâlnirilor”. Din 2022, a devenit parte din echipa serialului „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1.

La scurt timp după ce a împlinit vârsta de 28 de ani, Kira a revenit pe scenă în spectacolul “Sistemul perfect”, unde și-a demonstrat încă o dată talentul și pasiunea pentru arta teatrală. Alături de nume consacrate precum Monica Davidescu, Aurelian Temișan și Silviu Biriș, sub regia lui Toma Enache, ea a captivat publicul și a creat momente de neuitat. Încheierea piesei a fost una specială, când Aurelian Temișan a dezvăluit publicului că protagonista, Sophie (interpretată de Kira Hagi), a împlinit o frumoasă vârstă. Audiența s-a ridicat în picioare și a cântat “Mulți ani trăiască”, aplaudând cu entuziasm fiica celebrului fotbalist.

Kira Hagi a sărbătorit această aniversare cu o postare emoționantă pe rețelele sociale, însoțită de o fotografie memorabilă alături de mama ei, mătușa și bunicii materni. În acest mesaj profund, ea a recunoscut eforturile și sacrificiile făcute de generațiile anterioare care au contribuit la drumul ei către succes.

Gheorghe Hagi și Marilena Vlahbei, căsătoriți din 1995, sunt părinții a doi copii talentați: Kira, în vârstă de 28 de ani, care își urmează pasiunea pentru arta dramatică, și Ianis, în vârstă de 25 de ani, care își face cunoscut numele în lumea fotbalului.

Leave a Comment