Mare Minune într-o biserică din Cluj Napoca,

Un eveniment uimitor a captivat atenția publicului începând cu ziua de joi, 2 decembrie. Un video filmat într-o biserică din Cluj-Napoca a devenit viral în scurt timp, prezentând ceea ce a fost descris ca o minune.

Minunea la Biserica Învierea Domnului din Cluj-Napoca

O întâmplare deosebită a avut loc la biserica cu hramul Învierea Domnului din Cluj-Napoca. Începând cu data de 2 decembrie, icoana Mântuitorului Iisus Hristos a început să verse lacrimi, fenomen care a continuat neîntrerupt.

Două femei care se ocupă de curățenia bisericii au observat acest eveniment uluitor imediat după încheierea slujbei din ziua de 2 decembrie. Ele au informat preotul paroh, care la rândul său a transmis vestea mai departe.

Toți cei care au avut ocazia să vadă lacrimile icoanei Mântuitorului Iisus Hristos au fost profund impresionați și au considerat că este vorba despre o minune.

Observațiile au evidențiat că din ochiul stâng al icoanei Mântuitorului, de la pleoapa inferioară, a început să se prelingă o dâră sub formă de lacrimă până la vârful nasului. Picătura a ajuns apoi între buza de jos și barbă, fiind supravegheată, fotografiată și filmată de către părintele Dura, conform relatărilor pentru Cluj24.ro.

A doua minune la Biserica Învierea Domnului din Cluj-Napoca

Preotul paroh al bisericii cu hramul Învierea Domnului a afirmat că acesta este al doilea eveniment miraculos care are loc în lăcașul de cult. Cu câțiva ani în urmă, o altă icoană, reprezentând Maica Domnului, a avut o manifestare similară de lacrimare. Preotul a recunoscut că aceste fenomene depășesc înțelegerea rațională, el constatând doar ceea ce se întâmplă, iar adevărurile mai profunde rămân în mâinile lui Dumnezeu.

El a subliniat că icoana este pictată pe o pânză obișnuită și că a fost verificată, confirmându-se că partea din spate a rămas complet uscată. Credincioșii care au avut ocazia să vadă icoana au fost de acord că este vorba despre o minune.

În acest an, de asemenea, în luna septembrie, Biserica din comuna gorjeană Baia de Fier a devenit un loc de pelerinaj după ce icoana Maicii Domnului a început să secrete un lichid uleios și parfumat din ochii săi, în ziua marii sărbători a Înălțării Sfintei Cruci, pe 14 septembrie, când credincioșii ortodocși comemorează acest eveniment important.

Leave a Comment