Dani Oțil nu este doar un cunoscut prezentator TV, ci și un antreprenor de succes. În ultimii ani, acesta s-a dedicat complet afacerilor și este proprietarul unui restaurant în București. Iată detaliile despre preparatele și băuturile disponibile în restaurantul său.
### Restaurantul lui Dani Oțil, un succes în centrul Capitalei
Cei care vizitează restaurantul **The Grill** vor avea parte de o experiență culinară deosebită, cu preparate alese și rafinate.
Clienții care aleg să dineze aici trebuie să fie pregătiți să cheltuie sume considerabile pentru o masă. Am adunat câteva informații despre prețurile de pe site-ul restaurantului.
### Prețuri la restaurantul lui Dani Oțil
**Feluri principale:**
– Piept de rață cu piure de trufe – 64 de lei
– Cocoșel de munte cu cartofi canarioți – 64 de lei
– Ton la grătar cu orez thailandez – 68 de lei
– Caracatiță prăjită cu cartofi dulci – 78 de lei
– Vrăbioară argentiniană cu legume la grătar – 95 de lei
**Garnituri:**
– Spanac sote – 18 lei
– Cartofi prăjiți (simpli sau cu pătrunjel și usturoi) – 16 lei
– Orez thailandez – 26 lei
– Broccoli picant – 16 lei
– Piure de cartofi (simplu sau cu parmezan/trufe) – 18/26/26 lei
**Aperitive:**
– Edamame cu sare/sirracha – 24 lei
– Mix de măsline cu parmezan – 29 lei
– Humus cu ardei copt – 36 lei
– Salată de vinete coapte la jar – 39 lei
– Tartare de vită sau pește – 46 lei
– Guacamole – 42 lei
– Creveți picanti cu pătrunjel și usturoi – 48 lei
– Pulpo a la gallega – 54 lei
– Brânză crocantă de capră – 38 lei