Reteta pentru Crema Albă ca Zăpada

Pentru a prepara această delicioasă cremă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

– 250 g friscă lichidă,
– 150 g cremă mascarpone,
– 2 linguri cu vârf de zahăr pudră,
– coaja rasă de la o jumătate de lămâie,
– zeama storsă de la o jumătate de lămâie,
– 2 pliculețe zahăr vanilat,
– 3 foi de gelatină,
– 2 linguri de apă caldă.

Pentru modul de preparare, urmați acești pași simpli:

1. Înmuiați foile de gelatină în apă caldă timp de aproximativ 10 minute.
2. Într-un bol, amestecați frisca lichidă cu zahărul pudră, zahărul vanilat, coaja rasă de lămâie, zeama de lămâie și gelatina înmuiată și scursă de apă.
3. Mixați la viteză medie timp de 1-2 minute până când obțineți o cremă fină și omogenă.
4. Adăugați în compoziție crema mascarpone și mai mixați puțin până când se încorporează bine.
5. Crema obținută se ține la rece până la momentul folosirii. Puteți să o puneți în cupe de inghetată și să o serviți ca desert cu fructe, sau să o folosiți pentru umplerea torturilor și prăjiturilor cu foi.

Urmați aceste instrucțiuni simple și veți obține o cremă delicioasă și perfectă pentru diverse deserturi sau prăjituri. Poftă bună și spor la gătit!

Pentru a prepara această delicioasă cremă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

– 250 g friscă lichidă,
– 150 g cremă mascarpone,
– 2 linguri cu vârf de zahăr pudră,
– coaja rasă de la o jumătate de lămâie,
– zeama storsă de la o jumătate de lămâie,
– 2 pliculețe zahăr vanilat,
– 3 foi de gelatină,
– 2 linguri de apă caldă.

Pentru modul de preparare, urmați acești pași simpli:

1. Înmuiați foile de gelatină în apă caldă timp de aproximativ 10 minute.
2. Într-un bol, amestecați frisca lichidă cu zahărul pudră, zahărul vanilat, coaja rasă de lămâie, zeama de lămâie și gelatina înmuiată și scursă de apă.
3. Mixați la viteză medie timp de 1-2 minute până când obțineți o cremă fină și omogenă.
4. Adăugați în compoziție crema mascarpone și mai mixați puțin până când se încorporează bine.
5. Crema obținută se ține la rece până la momentul folosirii. Puteți să o puneți în cupe de inghetată și să o serviți ca desert cu fructe, sau să o folosiți pentru umplerea torturilor și prăjiturilor cu foi.

Urmați aceste instrucțiuni simple și veți obține o cremă delicioasă și perfectă pentru diverse deserturi sau prăjituri. Poftă bună și spor la gătit!

Leave a Comment