Ce au descoperit în cavoul unei tinere, la 21 de ani de la înmormântare? Tânăra decedase de SIDA, dar la exhumare, au avut parte de o surpriză uluitoare…

Într-o localitate din județul Vâlcea a avut loc o întâmplare șocantă care a zguduit comunitatea. Rudele unei fete care a pierit acum 21 de ani au fost profund șocate când au exhumat trupul ei.

Conform informațiilor furnizate de bzi.ro, corpul tinerei, care a decedat din cauza SIDA, nu se mai afla în mormânt.

Descoperirea a avut loc atunci când membrii familiei au dorit să îngroape tatăl fetei lângă ea. Însă, în timpul pregătirilor, aceștia și-au amintit că în momentul decesului, trupul fetei a fost așezat în sicriu încă de la spital, iar medicilor li s-a cerut să nu deschidă coșciugul.

„În sicriu erau doar șosete, lenjerie intimă de femei, o bucată de pânză întinsă și doi papuci. Nu mai era niciun os…”, a relatat stupefiată unul dintre membrii familiei.

Soții Dumitrașcu aveau cinci copii. Cea mai mică, Flori, a fost dusă la Spitalul Victor Babeș din București de către mama ei, care ulterior i-a comunicat soțului că fata suferă de SIDA. Câteva luni mai târziu, bărbatul a fost chemat în Capitală să preia trupul fiicei sale. A primit un sicriu sigilat.

Însă povestea pare să ascundă un secret și mai înfiorător.

Cu 21 de ani în urmă, un cuplu de americani a apărut în satul lor cu intenția de a adopta un copil. La acea vreme, copila pe nume Flori trebuia să facă o serie de analize la spital.

Medicii le-au comunicat că micuța lor suferă de SIDA și că trebuie să rămână internată. Rudele fetei acum își pun întrebări tulburătoare. Există teama că fiica lor ar fi putut fi „vândută” americanilor care căutau să adopte un copil, în timp ce lor li s-a spus că fetița lor a murit pe patul de spital.

Politiștii au solicitat o fotografie cu fata. Intenționează să o proceseze digital pentru a încerca să afle cum ar arăta acum, în speranța că ar putea fi identificată și localizată.

Leave a Comment