Tatăl lui Sebi a ajuns la limita răbdării… După 8 luni de la îngrozitorul accident de la 2 Mai, omul și-a exprimat deziluzia la ultima ședință a procesului:.

Ultimul termen al procesului lui Vlad Pascu, implicat în tragicul accident de la 2 Mai, în care doi studenți și-au pierdut viața, a fost un moment încărcat de tensiune și emoție. Începând la ora 10:00, ședința a fost dominată de strategiile avocatului familiilor victimelor, care a căutat să amâne procesul până când situația judecătoarei va fi clarificată.

Înainte de a intra în sala de judecată, tatăl lui Sebi, unul dintre studenții decedați în accident, a exprimat o durere profundă și o lipsă de încredere în sistemul de justiție. Cu ochii în lacrimi, a mărturisit că nu mai are speranțe.

„Sincer, nu am venit cu niciun gând. Nu mai am nicio speranță, nu mai am nimic. Am venit cu gândul să nu o mai găsesc pe doamna judecător”, a spus tatăl lui Sebi, copleșit de tristețe.

Vlad Pascu ar trebui să facă cel puțin 22 de ani de închisoare, exact câți ani avea Sebi când viața i-a fost luată în accidentul de la 2 Mai, a declarat tatăl lui Vlad, conform Antena 3 CNN.

Hotărât să lupte pentru dreptate în memoria fiului său
Întrebat dacă este îngrijorat că procesul se va încheia, tatăl lui Sebi a subliniat că este convins că se va amâna, considerând că este cea mai bună decizie într-un dosar marcat de incompetență și indiferență.

„Totul a fost o bătaie de joc împotriva familiei, împotriva mea. Oricum, eu nu mai simt nimic în momentul de față. Pot să duc. I-am promis lui Sebi că o să duc totul până la capăt”, a mai spus bărbatul.

Cu toate acestea, judecătoarea a continuat să judece dosarul, chiar și după ce Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a amânat o decizie în privința suspendării sale. La Judecătoria Mangalia, este programat un nou termen în procesul lui Vlad Pascu, acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală și alte infracțiuni legate de accidentul tragic.

Familiile victimelor au solicitat înlocuirea judecătoarei
Avocatul familiilor victimelor a anunțat că va cere amânarea acestui termen, așteptând decizia CSM cu privire la situația judecătoarei. Inspectorii judiciari au cerut suspendarea acesteia pe durata anchetei disciplinare, însă decizia a fost amânată pentru a-i oferi posibilitatea de a se apăra.

Familiile victimelor au solicitat înlocuirea judecătoarei, însă cererile lor au fost respinse până în prezent. Între timp, procesul continuă să fie marcat de tensiune și incertitudine, iar dorința de justiție pentru cei afectați rămâne nesatisfăcută.

Leave a Comment