Ramona de la Neatza surprinde din nou! Rețeta ei delicioasă de salată de vinete

Ramona Olaru, nu doar o apariție fermecătoare în televiziune, ci și o gospodină autentică! Rețeta ei de salată de vinete face senzație în online

Ramona Olaru, asistenta carismatică de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, nu încetează să surprindă publicul. Dincolo de zâmbetul molipsitor și energia pozitivă cu care apare zilnic pe micul ecran, vedeta demonstrează că se pricepe de minune și la gătit. De data aceasta, Ramona a cucerit rețelele de socializare cu o rețetă simplă, dar delicioasă: salata de vinete cu maioneză și ceapă, perfectă pentru zilele călduroase de vară.

Frumoasă, naturală și… pricepută în bucătărie!

Ramona nu este doar o prezență plăcută în showbiz, ci și o fire autentică, cu picioarele pe pământ. Extrem de activă în mediul online, ea își ține mereu fanii la curent cu activitățile sale, fie că este vorba de apariții TV, vacanțe, momente personale sau… rețete culinare.

Recent, vedeta a postat un clip video în care le arată fanilor cum pregătește, cu mult umor și naturalețe, una dintre cele mai iubite rețete românești: salata de vinete. Și nu oricum, ci cu multă ceapă, așa cum îi place ei!

„Nu pot să las să treacă acest sezon fără salată de vinete cu maioneză și muuuulta ceapă! Hai, expertele, start: Că nu ‘e’ bune coapte la cuptor, că nu ‘e’ bune tocate cu cuțitul… că ‘e’ ouăle prea fierte sau prea crude…”, a scris Ramona în descriere, anticipând deja reacțiile „specialiștilor” din comentarii.

Cum se face salata de vinete „ca la Ramona”

Procesul a fost simplu, dar gustos:

  • A început prin a așeza vinetele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, înțepându-le cu o furculiță, apoi le-a băgat la cuptor.
  • În paralel, a pus ouăle la fiert pentru maioneză.
  • După ce vinetele s-au copt, le-a curățat cu grijă, le-a tocat manual, și le-a combinat cu maioneza pregătită fără mixer – într-un stil cât se poate de clasic.
  • A adăugat sare și, bineînțeles, ceapă tăiată grosier, așa cum îi place.

Rezultatul? O salată cremoasă, aromată și extrem de apreciată de fani. Rețeta a fost pe placul multora, însă, așa cum era de așteptat, nu au lipsit nici comentariile „corective”.

Ramona le răspunde „experților” din online cu umor și atitudine

Cu simțul umorului bine cunoscut, Ramona nu a ezitat să răspundă celor care au avut de comentat despre modul ei de a găti:

„Vinetele se toacă doar cu cuțitul de lemn, altfel prind gust urât!”, a scris un urmăritor.

Replica Ramonei nu a întârziat:

„Mamă, m-ați omorât! Cu gustul nasol! Au același gust! Mai lăsați-mă naiba cu prostiile astea inutile!”

Alt sfat primit a fost legat de modul de coacere:

„Pune-le în folie de aluminiu și coace-le pe tava de jos a aragazului. Nu iese nici fum și se fac și repede.”

Răspunsul, în stilul caracteristic Ramonei:

„Poftim? Tu știi ce am eu acasă? Hai că fac foc în living și se rezolvă!”

Un mix de autenticitate, feminitate și umor

Ramona Olaru dovedește încă o dată că este mai mult decât o figură frumoasă de pe micul ecran. Cu naturalețea care a cucerit publicul de-a lungul anilor, reușește să fie o inspirație pentru cei care o urmăresc, fie prin stilul de viață, fie prin rețetele simple și pline de suflet pe care le împărtășește.

Rețeta ei de salată de vinete nu e doar despre gust, ci despre bucuria de a găti cu zâmbetul pe buze și de a rămâne autentic, chiar și în fața criticilor.